5 REDENEN WAAROM HET TIJD IS VOOR EEN FOTOSHOOT MET HET GEZIN

Waar we ” vroeger” allemaal nog naar een studio gingen voor een fotoshoot is dit tijdperk inmiddels wel een beetje voorbij. Een fotoshoot op locatie is een absolute aanrader. In deze blog vertel ik meer over de gezinsshoot en benoem ik 5 redenen waarom het tijd wordt voor een fotoshoot met je gezin.

PROFESSIONELE FOTO’S VAN JE GEZIN

Tegenwoordig zit op iedere telefoon wel een goede camera waarmee we vele van onze gezinsfoto’s vastleggen. Bij het maken van professionele foto’s komt veel kijken. Denk hierbij aan o.a. de kledingkeuzes, de keuze van de locatie, de lichtomstandigheden en aansturing van het gezin.
Een veelvoorkomend “probleem” van het zelf vastleggen is daarbij ook nog eens dat in de meeste gevallen een gezinslid mist omdat deze de foto aan het maken was. Uiteindelijk zit je vaak met foto’s die op je telefoon blijven staan maar geen plek aan de muur of in huis verdienen.

fotoshoot met je kinderen

KINDEREN GROEIEN SNEL

Lekker cliché maar wel de harde realiteit. Voor je het weet zijn de kinderen alweer een jaar ouder. Als mama vind ik het enorm waardevol om foto’s terug te kijken van mijn zoontjes gedurende meerdere fases van hun leven. 

QUALITY TIME TIJDENS DE FOTOSHOOT MET JE GEZIN

Niet alleen het resultaat telt. De fotoshoot zelf wordt tot een leuke activiteit gemaakt. Kinderen moeten niets, zodra we van ze gaan verlangen dat ze “moeten” lachen en mee “moeten” doen gaat dit vrijwel altijd averechts werken. Want ben eens eerlijk, luisterde jij vroeger naar je ouders wanneer je iets moest?! Werken met opdrachten werkt vaak heel goed. Een voorbeeld hiervan; ruikt eens aan de neus van mama, waar ruikt deze na. Hier komen vaak leuke en originele antwoorden uit waardoor er echte momenten en emoties ontstaan. 

fotograaf kinderen gezinnen

HERINNERINGEN VOOR LATER

Zelf vind ik het heerlijk om een middag door fotoalbums te bladeren met foto’s van toen ik zelf nog een klein meisje was. Weet jij nog hoe jouw mama en papa eruitzagen toen je zelf nog een kleuter was? Wauw had mijn mama toen lange haren?! En papa had toen een snor. Geloof me jouw kinderen gaan dit later ook heel leuk vinden. 

LEUK CADEAU

Hoe leuk is het om een van jullie dierbare een prachtige afdruk te geven. Regelmatig hoor ik van ouders om me heen. Mijn vader/moeder is jarig, wat moet ik ze dit jaar weer cadeau doen? Foto’s van hun kinderen en kleinkinderen doen het altijd super goed, een perfect cadeau dus. Geloof me opa’s en oma’s vinden dit geweldig. En kleine hint; papa’s dit is natuurlijk ook een geweldig cadeau om aan mama te geven.

Wil je graag meer informatie over de gezinsshoot? Klik dan hier om meer te lezen over mijn werkwijze. 

Kijk mee en geniet van de beelden,
Liefs Suzan

kinderfotograaf heythuysen weert roermond
familiefotograaf midden limburg
kinderfotograaf limburg
spontane kinderfoto's
fotoshoot met papa
spontane fotoshoot met kinderen
kinderfotograaf midden limburg
gezinsfotograaf limburg heythuysen
fotoshoot in heythuysen
SHARE THIS STORY
LAAT EEN REACTIE ACHTER