6 TIPS VOOR JE ZWANGERSCHAP FOTOSHOOT

Van harte gefeliciteerd, je bent zwanger! Een bijzondere periode in je leven waarbij je lichaam veel veranderingen doormaakt. Juist daarom is het een absolute aanrader om deze periode vast te laten leggen door een fotograaf. In deze blog deel ik 6 tips voor je zwangerschap fotoshoot.

MET HOEVEEL WEKEN PLAN JE JOUW ZWANGERSCHAP FOTOSHOOT IN?

Jouw buik is vaak het mooiste als je tussen de 32 en 36 weken zwanger bent. Ik adviseer daarom altijd om ergens in deze periode je fotoshoot in te plannen. De meeste zwangere vrouwen kunnen tijdens deze periode ook nog redelijk goed vooruit. Boek je later heb je natuurlijk daarnaast ook een groter risico dat de baby al geboren wordt/is voordat de shoot plaats gevonden heeft. Boek tijdig een fotograaf om verzekerd te zijn van een plek.

zwangerschap weert limburg

WELKE KLEDING KAN JE HET BESTE AANTREKKEN?

Zorg ervoor dat je je outfit op tijd regelt. Het kan lastig zijn om te bepalen wat je aan moet trekken, of wat je misschien juist moet vermijden. Daarom heb ik een uitgebreide kledinggids gemaakt boordevol tips. Het belangrijkste is om kleding aan te trekken waarin je jezelf herkent en waar je jezelf goed in voelt. Daarnaast wil je natuurlijk ook dat je buik mooi zichtbaar is dus hou hier ook rekening mee als je een zwangerschapsreportage boekt. 

NEEM JE PARTNER EN KINDEREN MEE

Natuurlijk kun je een zwangerschaps fotoshoot heel goed voor jezelf boeken. Maar het is ook erg leuk om er een gezellig momentje van te maken samen met je partner en/of kids. Naast het vastleggen van jouw prachtige zwangere lichaam kunnen we dan ook de connectie tussen jullie vastleggen. Een moment om nogmaals samen stil te staan bij het wonder wat in je buik groeit. 

DE LOCATIE VAN DE FOTOSHOOT

Als fotograaf werkzaam in met name regio Weert, Nederweert, Heythuysen, Leudal en omstreken weet ik inmiddels veel mooie locaties in deze omgeving. De locatie die je kiest voor de fotoshoot bepaalt de sfeer van de foto’s en is daarom heel belangrijk. Ik heb gids gemaakt waarin ik klanten ondersteun en help bij het vinden van de ideale locatie. 

zwanger fotoshoot

GENIET

Tijdens de shoot is het tijd om te ontspannen en plezier te hebben. Mijn fotografie stijl is puur, warm en liefdevol. Hierbij streef ik naar ontspannen en spontane beelden waarbij ik het liefst zo dicht mogelijk bij de werkelijkheid blijf en waar iedereen zichzelf kan zijn. 

BOEK EEN NEWBORNSHOOT

Na maanden wachten en fantaseren wordt je lieve kindje geboren. Een fotoshoot met je pasgeboren baby is een absolute aanrader. Foto’s zorgen ervoor dat je blijvende herinneringen houdt aan deze prachtige en unieke periode uit jullie leven. Ik fotografeer lifestyle newbornshoot bij de ouders aan huis.  Als fotograaf zal ik jullie baby op een ongedwongen manier vastleggen. Hierbij probeer ik zo dicht mogelijk bij de werkelijkheid te blijven en zal ik de baby dus niet in allerlei poses gaan leggen/wikkelen. Jullie baby staat centraal bij deze fotoshoot maar we maken ook volop beelden van jullie als gezin met de kleine samen waarbij het vooral gaat om de connectie en liefde voor elkaar. Ook hier geld weer boek tijdig een fotograaf om verzekerd te zijn van een plek. 

Lees ook: De newborn lifestyle fotoshoot

Wil je graag meer informatie lezen over de zwangerschap fotoshoot en mijn werkwijze, klink dan  hier.
Kijk mee en geniet van de beelden van een van mijn zwangerschapsshoots.

Liefs Suzan

zwanger fotograaf limburg
zwangerschapsshoot op locatie
zwangerschapsshoot details
zwangerschapsshoot gouden uurtje limburg heythuysen
tips zwangerschapsshoot
6 tips voor zwangerschapsshoot
zwangerschapsfoto's tips
zwangerschapsportret fotograaf
SHARE THIS STORY
LAAT EEN REACTIE ACHTER