6 TIPS VOOR JE ZWANGERSCHAPSSHOOT

Een zwangerschap is een bijzondere periode in je leven waarbij je lichaam veel veranderingen doormaakt. Het is een enorm waardevolle periode om vast te laten leggen. Een zwangerschap is een unieke periode waarin jullie samen veel mooie herinneringen maken. Momenten die ertoe doen. In deze blog deel ik 6 tips voor je zwangerschapsfotoshoot en deel ik een van mijn reportages.

Shoot wanneer je tussen de 32 en 36 weken zwanger bent

Je buik is het mooiste in deze periode. Ik adviseer daarom om ergens in deze periode je fotoshoot plaats te laten vinden. De meeste zwangere vrouwen kunnen tijdens deze periode ook nog (redelijk) goed vooruit. Boek je na 36 weken zwangerschap dan heb je natuurlijk ook een groter risico dat je baby al geboren wordt voordat de shoot plaats gevonden heeft.
Tip: Boek tijdig een zwangerschapsshoot om verzekerd te zijn van een plek.

Kleding

Het kan lastig zijn om te bepalen wat je aan moet trekken, of wat je misschien juist moet vermijden. Het belangrijkste is om kleding aan te trekken waarin je jezelf herkent en waar je jezelf goed in voelt. Daarnaast wil je natuurlijk ook dat je buik mooi zichtbaar is dus hou hier ook rekening mee als je een zwangerschapsfotoshoot boekt. In deze blog geef ik 10 kledingtips voor je fotoshoot.

Neem je partner en/of kinderen mee

Natuurlijk kun je een zwangerschapsshoot voor jezelf boeken, maar als je het mij vraagt is het het allermooiste om dit vast te laten leggen samen met je partner en/of kinderen. Ik maak foto’s van jullie samen, jou alleen en detailfoto’s van je buik.

De locatie van de zwangerschapsfotoshoot

Als fotograaf werkzaam in met name regio Weert, Roermond, Nederweert, Heythuysen, Leudal en omstreken, weet ik inmiddels veel mooie locaties in deze regio. De locatie die je kiest voor de fotoshoot bepaalt de sfeer van de foto’s en is daarom heel belangrijk. Om hierbij te helpen heb ik een locatiegids gemaakt waarin ik uitleg geef en help bij het vinden van de ideale locatie. 

Geniet

Door vooral lekker met elkaar bezig te zijn en van elkaar te genieten kan ik die mooie, bijzondere en unieke momenten tussen jullie vastleggen. Echte momenten met echte connectie. Ik geloof dat deze momenten ertoe doen.

Boek een newborn shoot

Na maanden wachten en fantaseren is het dan zover, jullie baby is geboren.  Jullie kindje is uniek met een heel eigen karakter en uiterlijk. Een pperiode met vele mijlpalen en geluksmomenten staat jullie te wachten. Deze geluksmomenten wil je toch voor altijd koesteren?! Foto’s zorgen voor een blijvende herinneringen. Bij een newborn shoots kom ik altijd bij jullie aan huis. 
Bekijk hier meerdere newbornshoots, bekijk mijn werk

MEER INFORMATIE OVER DE ZWANGERSCHAPSSHOOT