6 TIPS VOOR JE ZWANGERSCHAPSSHOOT

Een zwangerschap is een bijzondere periode in je leven waarbij je lichaam veel veranderingen doormaakt. Juist daarom is het een absolute aanrader om dit vast te laten leggen door een fotograaf. In deze blog deel ik 6 tips voor je zwangerschapsshoot.

Doe de shoot als je tussen de 32 en 36 weken zwanger bent

Je buik is vaak het mooiste in deze periode. Ik adviseer daarom altijd om ergens in deze periode je fotoshoot plaats te laten vinden. De meeste zwangere vrouwen kunnen tijdens deze periode ook nog (redelijk) goed vooruit. Boek je na deze periode dan heb je natuurlijk ook een groter risico dat de baby al geboren wordt voordat de shoot plaats gevonden heeft.
Tip: Boek tijdig een zwangerschapsshoot om verzekerd te zijn van een plek.

zwangerschap weert limburg

Kleding

Het kan lastig zijn om te bepalen wat je aan moet trekken, of wat je misschien juist moet vermijden. Het belangrijkste is om kleding aan te trekken waarin je jezelf herkent en waar je jezelf goed in voelt. Daarnaast wil je natuurlijk ook dat je buik mooi zichtbaar is dus hou hier ook rekening mee als je een zwangerschapsreportage boekt. In deze blog geef ik 10 kledingtips voor je fotoshoot.

Neem je partner en/of kinderen mee

Natuurlijk kun je een zwangerschapsshoot voor jezelf boeken, maar als je het mij vraagt is het het allermooiste om dit vast te laten leggen samen met je partner en/of kinderen. Ik maak foto’s van jullie samen, jou alleen en detailfoto’s van je buik. Een zwangerschap is een unieke periode waarin jullie samen veel mooie herinneringen maken. Momenten die ertoe doen.

De locatie van de zwangerschapsfotoshoot

Als fotograaf werkzaam in met name regio Weert, Roermond, Nederweert, Heythuysen, Leudal en omstreken weet ik inmiddels veel mooie locaties in deze regio. De locatie die je kiest voor de fotoshoot bepaalt de sfeer van de foto’s en is daarom heel belangrijk. Voor klanten heb ik een locatiegids gemaakt waarin ik uitleg geef en help bij het vinden van de ideale locatie. 

zwanger fotoshoot

Geniet

Door vooral lekker met elkaar bezig te zijn en van lekaar te genieten kan ik die mooie, bijzondere en unieke momenten tussen jullie vastleggen. Echte momenten met echte connectie. Ik geloof dat deze momenten ertoe doen.

Boek een newborn shoot

Na maanden wachten en fantaseren is het dan zover, jullie kleintje ligt eindelijk in jullie armen. Een newborn shoot is een absolute aanrader. Foto’s zorgen voor een blijvende herinneringen aan deze prachtige periode uit jullie leven. Bij een newborn shoots kom ik altijd bij jullie aan huis. Ook hier wederom als tip; boek tijdig een fotograaf om verzekerd te zijn van een plek. 
Bekijk hier meerdere newbornshoots, bekijk mijn werk

Wil je meer informatie lezen over de zwangerschapsshoot en mijn werkwijze, klik dan hier.
Kijk hieronder mee naar een van mijn zwangerschapsfotoshoots.

Liefs Suzan

zwanger fotograaf limburg
zwangerschapsshoot op locatie
zwangerschapsshoot details
zwangerschapsshoot gouden uurtje limburg heythuysen
tips zwangerschapsshoot
6 tips voor zwangerschapsshoot
zwangerschapsfoto's tips
zwangerschapsportret fotograaf
SHARE THIS STORY
LAAT EEN REACTIE ACHTER