LOVESHOOT OP EEN PRACHTIGE LOCATIE TIJDENS HET GOUDEN UURTJE.

WE HEBBEN ZE ALLEMAAL..

We hebben ze allemaal, al die charmante selfies op onze telefoon. Zo ook dit liefdevol koppel die inmiddels al ruim 8 jaar samen zijn. Ze besloten dat het tijd was om professionele foto’s te laten maken en boekte een loveshoot. 

Mijn beelden zijn romantisch en liefdevol maar ook spontaan en speels. Middels subtiele aanwijzingen ga ik te werk en zorg ervoor dat jullie samen op jullie best op de foto komen. Niet urenlang poseren maar veel knuffels en plezier!

fotoshoot fotograaf midden limburg loveshoot

PRACHTIGE LOCATIE IN HEYTHUYSEN

Ik ben dol op de natuur en mijn ideale fotosessie speelt zich daarom ook af in een natuurlijke omgeving. Deze omgevingen zijn voor mij een bron van inspiratie, zorgen ervoor dat ik volop kan variëren en helpen mij bij het creëren van beelden die aansluiten bij mijn fotografie stijl.We spraken voor deze loveshoot af op een mooi grasveld in Heythuysen, gemeente Leudal ter hoogte van natuurgebied de budsjop.

HET GOUDEN UURTJE

De loveshoot vond plaats tijdens het gouden uurtje op een heerlijke zomeravond. Het gouden uurtje is de periode waarbij de zon laag staat vlak na zonsopkomt of voor zonsondergang. Dit bijzondere licht is alleen gedurende deze korte periode aanwezig en zorgt echt voor iets extra’s in de foto’s. Het creëert een prachtige “gouden” gloed.  

Dit grasveld is een typische locatie die heel mooi is tijdens het gouden uurtje. Overdag wanneer de zon schijnt is deze locatie absoluut niet geschikt omdat het licht hier dan veel te hard en fel is. De contrasten zijn dan groot, er is sprake van harde schaduwen en hierdoor krijg je een totaal ander resultaat.

loveshoot goldenhour inspiratie voorbeeld

LIEVE WOORDEN

Deze lieve review kreeg ik van het koppel na het leveren van de foto’s.
“Suzan is een hele fijne en lieve fotografe, ze stelt je op je gemak en we hadden veel lol tijdens de shoot. Het was heel leuk en de foto’s die ze maakt zijn prachtig!”

Kijk mee en geniet van de beelden. Wil je graag meer foto’s zien van andere koppels klik dan hier om naar mijn pagina, loveshoot te gaan.

Liefs Suzan

loveshoot goldenhour limburg heyhtuysen_
fotograaf heythuysen limburg leudal weert
loveshoot heythuysen fotograaf
loveshoot goldenhour fotografie heythuysen
fotograaf limburg weert heythuysen leudal
loveshoot leudal limburg fotograaf
fotoshoot limburg heythuysen leudal de busjop

SHARE THIS STORY