De spanning tijdens de voorbereidingen, de trotse blik van jullie familieleden, een traantje tijdens de ceremonie, de schaterlach tijdens de speech. Dit is natuurlijk maar een kleine selectie van alle momenten en emoties die jullie op de trouwdag beleven. Momenten die jullie bewust mee maken, maar ook de momenten die misschien net langs jullie heen gaan.

Willen jullie de foto's van deze speciale dag op een spontane, ontspannen en mooie manier hebben vastgelegd? Dan kan ik niet wachten om jullie te ontmoeten en alles over jullie dag te horen!

Veel geluksmomentjes zitten vaak in de kleine dingen. Dit vormt volgens mij de basis voor veel bijzondere en betekenisvolle momenten. Het samen maken en delen van herinneringen is naar mijn mening het meest waardevolle dat er maar is.

lees meer over suzan

Bruidsreportage

Voorbereiding

Preview

De bruiloft

Na uiterlijk 6 weken ontvangen jullie van mij de reportage. De foto's staan op een USB stick. Deze wordt geleverd in een luxe bewaardoos. Daarnaast ontvangen jullie van mij een klein mini album ( 15x15).

* Upgraden naar een groter album is mogelijk.

Wat ik belangrijk vind, is dat jullie je bij mij op je gemak voelen. Daar doe ik ook mijn best voor. Wees lekker jullie zelf, en let niet teveel op mij.Gedurende de dag volg ik jullie en zal ik alle mooie en bijzondere momenten vastleggen. Ik adviseer mijn bruidsparen altijd om ongeveer 1,5 uur in te plannen voor de fotoshoot.

Na de bruiloft ontvangen jullie van mij binnen 1 week een preview met een aantal beelden van jullie dag.

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek leer ik jullie graag kennen en vertel ik jullie alles over mijn werk als bruidsfotograaf. Ik voorzie jullie van tips en informatie rondom de voorbereidingen die voor het fotograferen van jullie dag van belang zijn.

bruidsfotograaf limburg

BRUIDSREPORTAGE

Meer informatie over de pakketen en prijzen?

Vraag de trouwbrochure aan.

Vanaf 1075 euro

vraag brochure aan