BRUILOFT

Spontane trouwfoto's van jullie bijzondere dag!

Van harte gefeliciteerd jullie zijn verloofd en gaan trouwen. Bij het plannen van een bruiloft komt natuurlijk veel kijken.

De spanning tijdens de voorbereidingen, de trotse blik van jullie familieleden, een traantje tijdens de ceremonie, de schaterlach tijdens de speech. Dit is natuurlijk maar een kleine selectie van alle momenten en emoties die jullie op de trouwdag beleven. Momenten die jullie bewust mee maken, maar ook de momenten die net langs jullie heen gaan.

Willen jullie de foto's van deze speciale dag op een spontane, ontspannen en mooie manier hebben vastgelegd? Dan kan ik niet wachten om jullie te ontmoeten en alles over jullie dag te horen!

WERKWIJZE BRUILOFT

Preview

De bruiloft

Voorbereiding

Bruidsrapportage

Wat ik belangrijk vind, is dat jullie je bij mij op je gemak voelen. Daar doe ik ook mijn best voor. Wees lekker jullie zelf, en let niet teveel op mij.Gedurende de dag volg ik jullie en zal ik alle mooie en bijzondere momenten vastleggen. Ik adviseer mijn bruidsparen altijd om ongeveer 1,5 uur in te plannen voor de fotoshoot.

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek leer ik jullie graag kennen en vertel ik jullie alles over mijn werk als bruidsfotograaf. Ik voorzie jullie van tips en informatie rondom de voorbereidingen die voor het fotograferen van jullie dag van belang zijn.

Na de bruiloft ontvangen jullie van mij binnen 1 week een online preview met een aantal beelden van jullie dag.

Na uiterlijk 6 weken ontvangen jullie van mij de gehele bruidsrapportage. De foto's staan op een USB stick. Deze wordt geleverd in een luxe bewaardoos. Daarnaast ontvangen jullie ook van mij een mini album ( 15x15).

bruidsfotograaf midden limburg leudal heythuysen weert pakket

BRUIDSRAPPORTAGE

Meer weten over de pakketen en prijzen. Vraag de trouwbrochure aan.

Vanaf 895 euro

contact