DE LIFESTYLE NEWBORNSHOOT

WAT IS EEN LIFESTYLE NEWBORNSHOOT?

Lifestyle fotografie is een pure en ongedwongen manier van fotograferen. Als newborn fotograaf ga ik op zoek naar beelden die puur warm en liefdevol zijn. Veel knuffelen en genieten van jullie kindje zonder hierbij de baby in allemaal ingewikkelde en speciale poses te leggen. De interactie en liefde tussen de ouders/gezin en de pasgeboren baby worden vastgelegd.

baby fotograaf heythuysen

HOE OUD MOET MIJN BABY ZIJN VOOR EEN LIFESTYE NEWBORNSHOOT?

Bij een lifestyle newbornshoot is de timing minder van belang dan bij de welbekende geposeerde baby shoots. Wanneer de fotoshoot in de eerste maand gepland wordt slapen de baby’s vaak wat meer. Je krijgt dan echt die super lieve en zachte baby uitstraling. Daarna zijn baby’s vaak wat actiever en alerter wat weer kan zorgen voor wat meer interactie. Natuurlijk is iedere baby uniek en is daarom ook geen enkele fotoshoot geheel hetzelfde.

WAT ALS MIJN BABY ONRUSTIG IS OF EEN VOEDING NODIG HEEFT?

Als fotograaf volg ik zoveel als mogelijk het ritme van de baby. Een voeding, verschoning of kort rustmoment tussendoor zijn daarom geen enkel probleem. Door de baby en zijn behoeftes te volgen zorgen we ervoor dat de sfeer ontspannen en relaxt blijft. 

HOE LANG DUURT EEN LIFESTYLE NEWBORNSHOOT?

Bij newborn fotoshoot kom ik altijd aan huis. Fijn in jullie eigen vertrouwde omgeving. Gemiddeld genomen ben ik ongeveer 1,5 tot 2 uur aanwezig. Soms ben ik wat sneller klaar soms duurt het iets langer dit hangt volledig af van de baby. Ik adviseer ouders altijd om het dagdeel waarop ik kom vrij te houden in hun agenda zodat we in alle rust en ontspanning kunnen fotograferen. 

WANNEER BOEK IK EEN NEWBORN LIFESTYLE FOTOSHOOT?

Het is slim om al tijdens je zwangerschap contact op te nemen om de rapportage in te plannen zodat je verzekerd bent van een plekje. Natuurlijk kan je ook nog na de geboorte van jullie kindje informeren bij een fotograaf. Wellicht heb je geluk en is er nog een plekje vrij.

baby fotograaf limburg

WAAR MOETEN WE NOG MEER REKENING MEE HOUDEN?

Al mijn klanten ontvangen na het boeken van hun fotoshoot een brochure met tips en informatie ter voorbereiding op de newbornshoot. Natuurlijk ben ik ook beschikbaar mochten er nog vragen zijn.

Heb je interesse in een newborn lifestyle shoot? Bekijk hier mijn pagina met informatie en mijn portfolio. Nieuwsgierig naar de newborn lifestyle shoots? Door op deze link te klikken kan je meerdere blogs lezen en reportages bekijken van baby’s die ik heb mogen vastleggen. 

Liefs, Suzan

fotoshoot met je baby
fotoshoot met baby
baby fotoshoot aan huis
fotograaf leudal roggel heythuysen haelen
fotoshoot met pasgeboren baby
fotoshoot met je baby
pasgeboren baby fotoshoot
newborn fotoshoot fotograaf limburg
newborn fotograaf fotoshoot
newborn lifestyle fotograaf
newborn lifestyle fotoshoot
newborn lifestyle details

SHARE THIS STORY