DIT ZIJN DE REDENEN WAAROM JE EEN NEWBORN LIFESTYLE FOTOSHOOT WILT DOEN.

Natuurlijk maak je als trotse ouders volop foto’s en filmpjes van je pasgeboren baby. Er zijn veel bijzondere momenten die je kunt vastleggen in de eerste weken. Tijdens deze periode worden jullie volop geleefd waardoor er weinig tot geen foto’s gemaakt worden waar jullie samen als gezin op staan.  Wanneer je baby opeens een peuter is zit je een potje te balen dat je nooit een fotoshoot hebt gedaan in die eerste periode. In deze blog leg ik uit waarom het boeken van een newborn lifestyle fotoshoot zo waardevol is.

ZE GROEIEN ZO SNEL

Misschien denk je nu, ja hoor lekker cliché…
Als mama van 2 jongens kan ik inmiddels zelf ook beamen dat deze uitspraak meer dan waar is. Zo heb je ze als pasgeboren mini baby in je armen maar binnen de kortste keren volgen er allemaal mijlpalen zoals het de eerste keer omrollen, het leren kruipen, de eerste tandjes, leren lopen en zo kan ik natuurlijk nog wel even doorgaan. En soms.. soms zou je willen dat je even op de pauzeknop kon drukken!

newborn fotoshoot in roermond

QUALITY TIME ALS NIEUW GEZIN TIJDENS EEN NEWBORN LIFESTYLE FOTOSHOOT

De eerste weken zijn enorm druk en worden jullie vaak geleefd. Een newbornshoot is echt even een moment voor jullie samen. Broertjes en/of zusjes worden spelenderwijs betrokken tijdens de shoot. Tijdens de newborn lifestyle fotoshoot kunnen jullie van elkaar genieten en leg ik jullie vast op een relaxte en ontspannen manier.

PROFESSIONELE BEELDEN

Natuurlijk kan iedereen een foto maken van papa en of mama met de baby. Dat zijn vaak foto’s waarop de ouders meestal een tikje geposeerd en vol trots de camera in kijken. Leuk, maar de echte connectie ontbreekt vaak op deze foto’s.  Als newborn fotograaf leg ik niet alleen jullie baby vast maar ook jullie samen als gezin. Er is afwisseling tussen overzichtsfoto’s, close up beelden en sfeervolle beelden.

NEWBORN LIFESTYLE FOTOSHOOT AAN HUIS

Bij de newborn lifestyle fotoshoot kom ik als fotograaf bij het gezin aan huis voor het maken van jullie serie. Een van de grote voordelen is dat jullie tijdens deze fotoshoot in jullie eigen vertrouwde omgeving zijn. Dit is voor de meeste ouders en kindjes veel prettiger dan wanneer ze eerst nog naar een studio moeten reizen. Tussendoor even je kindje voeden of een korte pauze zijn geen enkel probleem. Zeg nu zelf, dit alles is toch veel prettiger in je eigen vertrouwde omgeving met alle spullen bij de hand.

baby fotograaf heythuysen

ER KOMT MEER KIJKEN BIJ EEN GOEDE FOTO

Een goede voorbereiding zorgt dat een doodnormale foto naar een next level getild kan worden. Er zijn een hoop factoren die van belang zijn en die dus in vele gevallen missen wanneer je even snel een foto maakt met je eigen telefoon. Weet je bijvoorbeeld jullie kledingkeuze echt heel belangrijk is voor het eindresultaat?! Ter voorbereiding op de newborn lifestyle fotoshoot ontvangen jullie dan ook een uitgebreide informatiegids waarin ik jullie voorzie van informatie en tips. 

Wil je meer lezen over een newborn lifestyle fotoshoot lees dan deze blog.
Wil je mijn portfolio bekijken en meer lezen over mijn werkwijze klik dan hier

Kijk mee en geniet van de beelden,
Liefs Suzan

newborn fotoshoot weert
baby fotograaf roermond
fotograaf voor baby's
liefdevolle babyfoto's
newborn fotograaf roermond
fotoshoot met je pasgeboren baby
baby fotografie roermond weert
baby fotoshoot roermond
fotoshoot met je baby
DIT ZIJN DE REDENEN WAAROM JE EEN NEWBORN LIFESTYLE FOTOSHOOT WILT DOEN.
SHARE THIS STORY
LAAT EEN REACTIE ACHTER