FOCUS OP MOMENTEN DIE ERTOE DOEN

Er is geen kindje zoals jullie zoon of dochter. Jullie kindje is uniek, klein als hij/zij is met een heel eigen karakter en uiterlijke kenmerken. Een periode met vele mijlpalen en geluksmomenten staat jullie te wachten. Deze geluksmomenten wil je toch voor altijd koesteren?!

Kindjes groeien zo snel. Het liefst zou je de tijd even stil willen laten staan toch? Als newborn fotograaf, en als mama, weet ik precies hoe dat voelt. Foto’s zorgen voor een tastbare herinnering aan deze bijzondere tijd! Mijn missie is dan ook het maken van een serie beelden die jullie voor altijd kunnen koesteren en waarbij jullie herinnerd worden aan hoe klein en lief jullie baby was tijdens die eerste weken. 

Ik geloof dat je kind(eren) het allerbelangrijkste in je leven zijn. En dat het samen maken en delen van herinneringen het meestal waardevolle is dat er bestaat. Hoe mooi is het als die herinneringen vastgelegd worden? Met mijn camera maak ik die geluksmomenten tastbaar. Beelden waarin jullie jezelf herkennen en terugzien zoals jullie zijn. Met echte emoties waarbij de connectie tussen jullie zichtbaar en voelbaar is. 

Vinden jullie het belangrijk om waardevolle momenten te koesteren? Dan zijn we een match! Door te investeren in beelden kunnen jullie straks een kleine reis maken, terug in de tijd en het moment. Jullie geluksmoment!

Yes, leg ons geluksmoment voor ons vast! !

Vertel mij meer over de newborn shoot