HERFST FOTOSHOOT IN HET LEUDAL

Tijdens de herfstperiode verandert de natuur in een prachtig decor, de omgeving is sfeervol en kleurrijk. Een fotoshoot in de herfst is daarom een echte aanrader!

Een ideaal seizoen voor een gezinsfotoshoot

Natuurlijk wil jij de mooiste beelden maar wist je dat het licht hiervoor enorm belangrijk is?! Het nadeel van een gezinsshoot in de periode mei tot en met augustus is dat dit licht aanwezig is op enorm vroege of late tijdstippen. Plan jij je fotoshoot in de herfst dan heb op prettige tijdstippen te maken met mooie lichtomstandigheden. Ideaal met jongen kinderen dus!

Welke kleding is mooi voor een herfst fotoshoot?

Je kunt je kleding afstemmen op de herfstkleuren. Kleuren die goed werken zijn onder andere; aardetinten, mat groen en warme tinten zoals oker en koper. Blijf weg van heel felle kleuren zoals bijvoorbeeld roze en paars. Een jas is niet nodig door te werken met laagjes kun je je prima kleden tijdens dit seizoen. Natuurlijk komt er nog veel meer kijken bij het kiezen van de juiste outfit voor je fotoshoot. Daarom heb ik een blog geschreven waarin ik 10 tips geef. Lees hem hier

Herfst fotoshoot in het leudal

De beste periode om een herfstshoot te boeken ergens halverwege oktober en halverwege november. Het leudal ( waar ook deze serie beelden geschoten is) is met zijn prachtige bospaden echt een aanrader.