FOTOSHOOT IN HEYTHUYSEN MET EEN LIEF GEZINNETJE

FOTOSHOOT IN HEYTHUYSEN

Enkele weken geleden mocht ik een gezinsrapportage maken van dit lieve gezinnetje. Ze waren de gelukkige winnaars van de winactie die ik een poos geleden plaatsten op mijn facebook pagina. In deze blog kunnen jullie meer lezen en de beelden bekijken van deze fotoshoot in Heythuysen. 

DE LOCATIE, DE BUSJOP IN HEYTHUYSEN

Een van de locaties waar ik regelmatig en met veel plezier kom is in het bos nabij de Busjop in Heythuysen. Een plek waar ik al van jongs af aan kom en waar ik vroeger als kind al vele kilometers gewandeld heb samen met mijn opa, oma, ouders en broertje. Vele jaren later ben ik hier nog steeds zeer regelmatig te vinden met mijn eigen gezinnetje. Een locatie waar ik niet snel zal verdwalen en veel plekjes weet te vinden die geschikt zijn om te fotograferen.

gezinsfotograaf heythuysen leudal

DE GEZINSSHOOT 

Samen met deze lieve mama, papa en hun zoontje van 1,5 jaar sprak ik aan het begin van de avond af voor de fotoshoot. We hebben eerst een korte wandeling gemaakt naar mijn favoriete plekjes in het bos en zijn toen hier van start gegaan. Meestal begin ik mijn shoots door het gezinnetje een stukje samen te laten lopen. Hierbij is vooral de connectie tussen hun samen van belang en wil ik als fotograaf nog niet met mijn camera te aanwezig zijn. Hierdoor ga je rustig van start en hebben de kindjes vaak niet in de gaten dat we al begonnen zijn. Daarna zijn we spelenderwijs verder gegaan met het maken van de rest van de foto’s. 

fotoshoot de busjop heytse

LIEVE WOORDEN

Na het leveren van de beelden ontving ik de volgende review van dit gezinnetje.
“Suzan zorgt voor een ontspannen en gezellig sfeer. Ze heeft veel geduld en zorgde dat ons zoontje van 1,5 jaar zich ook op zijn gemak voelde.  De foto’s kregen we al binnen een paar dagen en ze zijn erg mooi geworden!”

Wil je graag meer informatie over de gezinsshoot? Klik dan hier om mijn portfolio te bekijken en meer te lezen over mijn werkwijze.

Kijk mee en geniet van de beelden,
Liefs Suzan

fotograaf heythuysen de busjop
fotoshoot leudal fotograaf
fotoshoot in heythuysen leudal roggel
fotograaf leudal heythuysen de busjop
fotoshoot met gezin de busjop
fotoshoot in het leudal
fotoshoot met gezin heythuysen
SHARE THIS STORY
LAAT EEN REACTIE ACHTER