FOTOSHOOT IN WEERT

FOTOSHOOT OP LOCATIE, IN WEERT

Dit lieve gezin ging samen met mij op pad naar een prachtige locatie in Weert voor een fotoshoot. We spraken af op de Weerterheide aan de Geuzendijk. Een prachtig gebied dat onderdeel uitmaakt van de Weerter- en Budelerbergen. 
Wat een leuke, gezellige en ongedwongen fotosessie was dit! In deze blog vertel ik er meer over. 

DE KLEUREN VAN DE OUTFITS IN COMBINATIE MET DE LOCATIE VAN DE SHOOT

Bij het kiezen van de kleding is het slim om de locatie van de fotoshoot in gedachten te nemen. Hierbij is het onder andere van belang om met name stil te staan bij het kleurenpalet van de locatie. Voor deze fotoshoot in Weert koos dit gezin voor kleding in aardetinten, lichte kleuren en een sprankje blauw. Deze kleuren doen het eigenlijk altijd heel goed. In het geval van deze gezinsshoot sloten de gekozen kleuren perfect aan op het kleurenpalet van de locatie. Hierdoor krijg je een mooi en kloppend eindresultaat! 

FOTOSHOOT IN DE WINTER

Het was hartje winter tijdens deze fotoshoot in Weert. De kleuren van de Weerterheide zijn juist tijdens de winter op zijn mooist en een absolute aanrader voor een sfeervolle fotosessie. Een bijkomend voordeel van een fotoshoot in de wintermaanden is dat het daglicht in de winter veel minder fel en hard is. Vaak werkt dit winterse licht namelijk als een soort natuurlijke filter voor de huid. Hierdoor kan ik als fotograaf een mooie zachte sfeer creëren.

DE GEZINSSHOOT

Voor dit gezin was dit de eerste fotoshoot samen als gezin sinds de geboorte van hun dochtertje. Samen hebben we eerst even rustig kennis gemaakt en daarna zijn we gestart met de shoot. Niet stijf poserend maar op een speelse manier. Vanuit hier leg ik als gezinsfotograaf de mooie momenten vast die ontstaan. Ik heb een voorliefde voor de kleine tussendoor momentjes, de liefdevolle blik, een knuffel of lekker gek doen tussendoor. Deze momenten zijn onbetaalbaar!

REVIEW

De volgende lieve woorden ontving ik van dit gezin,
” Suzan is oprecht, eerlijk geeft je goed advies en stelt je op je gemak. Ze was lief voor Charlie en voor ons. Super leuke uurtjes doorgebracht voor onze fotoshoot. En het resultaat is echt GEWELDIG. Wat ik zeker niet mag vergeten is dat we de foto’s mega snel ontvangen hebben wat altijd super fijn is als je niet kan wachten om het resultaat te zien. Mega blij met alle foto’s. super bedankt”

Wil je graag meer foto’s zien van andere gezin of familie fotoshoots, klik dan hier om meer werk te bekijken. 

Kijk mee en geniet van de beelden,

Liefs Suzan