GEZINSFOTOGRAAF LIMBURG

Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen. Ik geloof dat de mensen waarvan wij houden het allerbelangrijkste in ons leven zijn. En van wie hou je meer dan van je eigen kinderen en partner?!  Als gezinsfotograaf Limburg heb ik het geluk dat ik deze prachtige band tussen ouders en kinderen wekelijks mag vastleggen. 

Mijn visie – focus op momenten die ertoe doen

Geen “brave”, recht toe recht aan beelden, geen statie portretten maar foto’s waarin iets gebeurt. Beelden waar je elke keer weer net iets anders ziet. Waarin je die typische trekjes van elkaar herkent en waarbij het draait om echte momenten en echte connecties. Ik geloof dat deze momenten ertoe doen!  

Wat andere zeggen over mij – Suzan Cillekens fotografie – gezinsfotograaf Limburg

Mijn kleine monstertjes zijn niet van die kinderen die lief en braaf voor de foto gaan zitten. Hierdoor kan ik me wat opgelaten voelen, maar dat had ik bij Suzan totaal niet. Ze creëert een gezellige, ontspannen sfeer, waardoor je zelf ook relaxter bent. Ik voelde geen tijdsdruk en kon al mijn wensen aangeven. De foto’s zijn ook erg mooi geworden. Ik zal zeker nog een keer foto’s laten maken bij Suzan!”

Wij hebben een gezinsshoot gedaan bij Suzan. Dit is ons heel goed bevallen. Suzan stuurt op voorhand handige informatie zodat je goed voorbereid naar de shoot komt. Ook is ze goed bereikbaar voor vragen. Tijdens de shoot zorgt Suzan voor een ontspannen sfeer en zorgt dat iedereen zich op zijn gemakt voelt. Ook weet ze met behulp van leuke ‘spelletjes’ de kindjes los te krijgen en spontaan vast te leggen. Hierdoor hebben wij hele mooie, echte foto’s mogen ontvangen waar we erg blij mee zijn!

“Suzan weet de kinderen direct op hun gemak te stellen en met wat leuke opdrachten zorgt ze voor interactie met de kinderen. En ondanks de boze bui van onze dochter, toch hele mooie foto’s, knap! De foto’s zijn top! Snelle communicatie, aanrader!”

“Wij hebben nu voor de tweede keer een gezinsfotoshoot bij Suzan laten doen. De foto’s zijn wederom prachtig geworden. Suzan neemt echt de tijd, is vriendelijk en geduldig. Ons zoontje is heel verlegen maar het lukte Suzan om hem op zijn gemak te stellen waardoor ze mooie foto’s kon maken. Tijdens de shoot houdt Suzan rekening met je wensen en ze geeft ook nog tips voor extra mooie plaatjes. Echt een aanrader!”

“Wat zijn voor blij met de foto’s van Suzan. Afstemming voor dag en locatie ging vlot en de shoot zelf verliep ontspannen. Suzan was enthousiast en met de kinderen was er ook meteen een klik en dat is echt terug te zien in de foto’s. Heel erg leuk dat ze onze baby, peuter en kleuter heeft gefotografeerd precies zoals ze zijn. Nogmaals bedankt!”

MEER INFORMATIE OVER DE GEZINSFOTOSHOOT