GEZINSFOTOSHOOT IN DE PAARSE HEIDE

Wauw wat was dit weer een heerlijke gezinsfotoshoot in de paarse heide. Begin september, het seizoen van de bloeiende paarse heide. We spraken af in de avonduren zodat we een prachtige zonsondergang hadden.

Review gezinsfotoshoot in de paarse heide

Begin September hadden wij een gezinsshoot van Suzan. Suzan stelde voor om het in de paarse heide te doen in Beegden, wat ik zelf als mama ook prachtig vind! Al ging er bij mij wel al snel een belletje rinkelen oei, wat voor kledij past het mooiste bij dat paars? Suzan gaf mij dan ook raad, blauw dat word hem! Zo gezegd, zo gedaan.

Daar stonden we dan samen gematcht in het blauw. De fotoshoot zelf liep op een heel ontspannen en leuke manier, Suzan die weet wel hoe ze met jullie kleintjes moet omgaan. Thiebe & Siem zien jullie de kleine draak in mijn fototoestel riep ze dan? De jongens spreken er hier nog over, dat ze eigenlijk geen kleine draak zagen. Suzan laat je op dat moment voelen wat het woord gezin betekent, alles klopte gewoon.

Wat een prachtig werk, het ene beeld na de andere was echt TOP werk! We vonden een prachtige lijst waarvan wij dachten, die past perfect in onze woning, we besloten dan ook de bamboo cirkel te bestellen. De eerste foto van ons 4 samen in huis, dat alleen al gaf ons een zalig gevoel!
Na enkele weken kreeg ik een berichtje jou lijst is klaar om opgehaald te worden, toen wij de bamboo lijst zagen vielen onze monden echt open want wat een prachtig aandenken is dit, als je bij ons nu binnen loopt is dit het eerste waar je naar kijkt en dan voelen we ons echt oprecht gelukkig en denken dan bij onszelf wat zijn we DANKBAAR dat wij elkaar hebben!

Merci Suzan voor al je prachtige, harde werk, Je bent echte een topper van fotograaf!”

DEZE GELUKSMOMENTEN WILLEN WIJ OOK LATEN VASTLEGGEN!