GEZINSFOTOSHOOT IN HET LEUDAL

Enkele weken geleden kreeg ik een mailtje waarin mij verteld werd dat de papa van dit gezin voor een half jaar op missie werd gezonden. Omdat het nog net laagseizoen was lukte het om op korte termijn een afspraak te maken voor een gezinsfotoshoot in het Leudal.

Gezinsfotoshoot in het Leudal

We spraken af bij het bos gelegen bij boscafe de Busjop in Heythuysen. Omdat de shoots nu weer in de avonduren kunnen spraken we af na het avondeten. Werken met kinderen vind ik helemaal fantastisch dus ik had super veel zin om dit gezin met 3 kids vast te gaan leggen.

Spelenderwijs gezinsfoto’s maken

Tijdens gezinsshoots volg ik altijd de kinderen. Voor aanvang had ik de mama gevraagd naar de namen en leeftijden van de kinderen. Dit helpt mij om alvast een inschatting te kunnen maken van wat ik de kindjes allemaal voor opdrachten kan geven. Een van de spelletjes die ik veel kindjes op deze leeftijden laat doen is rondjes rennen om de ouders heen rennen. Ik spreek een bepaald aantal rondjes of een stopteken met de kinderen af en vertel ze waar ze dan mogen gaan staan of wat ze mogen doen. Hierbij kan je denken aan; “als ik stop zeg mag je mama kietelen.” of ” jullie rennen 2 rondjes en daarna geven jullie mama en papa een knuffel’.. Hierdoor wordt de shoot super interactief en maken we het voor de kindjes tot een leuke activiteit. Bijkomend voordeel is ook nog eens dat ze lekker hun energie kwijt kunnen.

Lieve woorden na deze gezinsfotoshoot in het Leudal

Ik ben altijd enorm dankbaar wanneer mensen na de shoot de tijd nemen om hun ervaringen met me te delen. Lees hieronder de review die ik kreeg van dit leuke gezin: 

“Suzan is spontaan, rustig en creatief. ze gaat super om met de kinderen. Heerlijk mee met de flow. Niks moet alles kan. Ze geeft kinderen spelenderwijs de kans zichzelf te zijn op beeld. Super! Van rennen springen, hard lachen en zacht lachen. niks is te gek.