gezins newborn en zwangerschap fotograaf

Jullie liefde voor elkaar is uniek. Er is geen gezin zoals dat van jullie. Geen verhaal is hetzelfde. De échte momenten, vol geluk en emotie, die wil je zien. En ik leg ze vast!

gezinsshoot
gespecialiseerd gezinsfotograaf kinderfotograaf_
kinder fotograaf weert

Over suzan

Yes, leg onze geluksmomenten vast

HOE WERK HET

Gezinsshoot

Bestelsessie

Ja het is eindelijk zo ver!
Het moment waarop jullie de foto’s voor het eerst te zien krijgen. Na het bekijken van de beelden nemen we samen de tijd om te kijken welke producten jullie graag willen bestellen. Hierbij voorzie ik jullie van een passend advies en neem het drukwerk uit handen.

Mijn werkwijze is persoonlijk en op maat gemaakt. Jullie worden van a tot z begeleid. Na jullie aanvraag neem ik telefonisch contact op. Zo kan ik vragen beantwoorden en gericht advies geven passend bij jullie situatie. Voelen jullie een yes dan plannen we samen een datum en locatie in voor jullie shoot en bestelsessie.

Echte foto's waarop jullie je kinderen terug zien zoals ze zijn en waarbij de band tussen jullie voelbaar is. Ik geloof in flow en plezier, in opgaan in het moment en spelenderwijs tot de mooiste beelden komen. Hier ga ik jullie natuurlijk helemaal in begeleiden.

Mijn focus ligt op een unieke ervaring, persoonlijk contact en het maken van tastbare herinneringen. Bij jullie shoot zitten de digitale bestanden inbegrepen in een resolutie van 20/30cm. Perfect voor kleine afdrukken of online gebruik. Voor de beste en mooiste (wand)producten en albums adviseer ik jullie met veel liefde verder tijdens de bestelsessie in mijn mooie atelier in Roggel.

luxe handgemaakte foto producten
mama en ik shoot high end kinder fotograaf

GEZINSSHOOT

•Gezinsshoot op een mooie locatie regio midden Limburg.

•Een uitgebreid magazine met informatie & tips.

•Profesionele editing.

•Alle foto's digitaal in lage resolutie 20/30cm.

•Bestelsessie, waarin we samen jullie producten samenstellen naar wens.

•50 euro shop tegoed.

•In het weekend vraag ik een toeslag van 40,-

295,-

Boek nu

Bekijk prijslijst producten

Je stelde alle 3 onze kinderen direct op hun gemak en ging helemaal mee in "onze chaos". Ik was een beetje bang dat het iets te chaotisch was met onze 3 druktemakers, maar op de foto's is er enkel liefde en gezelligheid te zien. Je hebt ons precies vastgelegd zoals wij zijn. Jouw visie over het overbrengen van onze liefde en trots als ouders op onze kinderen was heel verhelderend. We hebben dan ook geen seconde getwijfeld en hebben gekozen voor een grote houten wanddecoratie voor in de woonkamer. Door elke dag onze trots en liefde te zien hangen ben ik mij nog bewuster geworden van hoe waardevol ons gezin is en hoe dankbaar ik ben dat we 3 prachtige kinderen hebben mogen krijgen. En de kinderen? Die laten het aan iedereen zien die binnenkomt en zitten er regelmatig een beetje verliefd naar te staren. Ik ben verliefd op onze foto's, maar ook zeker op onze unieke wanddecoratie. Iedereen die bij ons binnenkomt is er meteen weg van. Je bent echt een top fotograaf en zo'n lief mens! Als de kids weer een groeispurt hebben gehad dan gaan we met liefde weer 2 uur rijden om bij jou foto's te laten maken en afdrukken.

gezinsshoot gespecialiseerd kinder en gezinsfotograaf
review suzan cillekens fotografie
kinderfotograaf limburg

Volg me op social media om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Kijk met me mee behind the scenes en bekijk mijn nieuwste werk en producten.

Instagram

facebook

Neem contact op

kinderfotograaf limburg en brabant specialist

Spreekt mijn werk jullie aan en zijn jullie enthousiast, super leuk! Vul het onderstaand formulier in zodat ik contact met jullie kan opnemen. Liefs Suzan

kinder fotograaf weert

Gezinsfotoshoot -

fotograaf Limburg

Bekijk serie

gezinsfotograaf limburg

Gezinsfotograaf Limburg & Brabant

Bekijk serie