gezins newborn en zwangerschap fotograaf

Jullie liefde voor elkaar is uniek. Er is geen gezin zoals dat van jullie. Geen verhaal is hetzelfde. De échte momenten, vol geluk en emotie, die wil je zien. En ik leg ze vast!

gezinsshoot
gespecialiseerd gezinsfotograaf kinderfotograaf_
gezinsfotoshoot limburg brabant gelderland buiten
gezinsfotoshoot op de paarse heide

In een wereld vol digitale connecties en schermtijd, wil ik dat je even stilstaat bij wat écht belangrijk is. Het is prachtig om te zien hoe de ogen van kinderen oplichten en hun glimlach van oor tot oor gaat, wanneer ze hun eigen foto tastbaar terugzien. Ze voelen zich trots en geliefd. Het zijn niet de likes op social media die hen dit gevoel geven, maar de echte, tastbare herinneringen die ze kunnen vasthouden en koesteren.

En voor jullie als ouders zijn deze foto's momenten van trots, liefde en connectie. En elke keer als jullie de foto’s zien, worden jullie geraakt door emoties.

Over suzan

yes, dit klinkt geweldig

HOE WERK HET

Bestelsessie

Gezinsshoot

Als gespecialiseerd gezinsfotograaf biedt ik jullie een unieke ervaring die verder gaat dan alleen mooie foto's. Ik begrijp jullie behoefte aan kwaliteit en jullie wens om foto's tastbaar vorm te geven. Tijdens een telefonische afspraak brengen we al jullie wensen in kaart.

Tijdens een persoonlijke bestelsessie bij mij op kantoor krijgen jullie, jullie prachtige foto’s voor het eerst te zien. Jullie zien mijn wall-art, foto albums en fine art prints. Ik voorzie jullie van advies op maat en neem het drukwerk uit handen.

Door mijn jarenlange ervaring met kinderen en gezinnen, ben ik toegewijd om de unieke persoonlijkheid en band van jullie vast te leggen. Ik geloof in flow en plezier, in opgaan in het moment. Spelenderwijs zorg ik ervoor dat wij de allermooiste beelden creëren.

luxe handgemaakte foto producten
mama en ik shoot high end kinder fotograaf

GEZINSSHOOT

•Gezinsshoot op een mooie locatie regio midden Limburg.

•Een uitgebreid magazine met informatie & tips.

•Professionele nabewerking.

•10 foto's digitaal, afdrukbaar tot a4 formaat.

•Bestelsessie, waarin we samen jullie producten samenstellen naar wens.

•In het weekend vraag ik een toeslag van 40,-

295,-

Boek nu

Bekijk prijslijst producten

"Wat heb jij ons een fantastische ervaring gegeven"

Je hebt ons precies vastgelegd zoals wij zijn. Jouw visie over het overbrengen van onze liefde en trots als ouders op onze kinderen was heel verhelderend. We hebben dan ook geen seconde getwijfeld en hebben gekozen voor een grote wanddecoratie voor in de woonkamer. Door elke dag onze foto te zien ben ik mij nog bewuster geworden van hoe waardevol ons gezin is en hoe dankbaar ik ben dat we 3 prachtige kinderen hebben mogen krijgen. En de kinderen? Die laten het aan iedereen zien die binnenkomt en zitten er regelmatig een beetje verliefd naar te staren.

"Super kwaliteit"

Geweldig!! Na het eerste contact was er al snel een klik. Suzan reageert onwijs snel en is heel behulpzaam. De fotoshoot zelf was een onwijs leuke ervaring. Suzan stelde ons erg op ons gemak waardoor het een hele fijne ochtend is geworden. De foto’s die gemaakt zijn en de producten die we vervolgens besteld hebben zijn echt fantastisch geworden! Super kwaliteit en steeds met perfecte begeleiding van Suzan. Een super ervaring om nooit meer te vergeten.

gespecialiseerde gezinsfotograaf brabant en limburg

Volg mij op social media of schrijf je in voor mijn nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, mee te kijken met behind the scenes beelden & mijn nieuwste werk te zien.

Instagram

facebook

nieuwsbrief

NEEM CONTACT OP

kinderfotograaf limburg en brabant specialist

Vul het onderstaand formulier in zodat ik contact met jullie kan opnemen. Liefs Suzan

kinder fotograaf weert

Gezinsfotoshoot -

fotograaf Limburg

Bekijk serie

gezinsfotograaf limburg

Gezinsfotograaf Limburg & Brabant

Bekijk serie