GEZINSSHOOT IN HET MOOIE MIDDEN LIMBURGSE NATUURGEBIED, HET LEUDAL.

WAAROM KIEZEN VOOR EEN GEZINSFOTOGRAAF?

Je gezin en je kinderen zijn een van de belangrijkste onderdelen in je leven. Iedereen wil graag mooie foto’s van zijn gezin. Natuurlijk maken jullie zelf wel foto’s tussendoor, maar echt mooie foto’s waar het hele gezin op staat worden vaak vergeten. De liefde voor je gezin en elkaar is uniek, daarom is het zo belangrijk om deze momenten vast te laten leggen. Foto’s zullen altijd een mooi aandenken blijven. Een prachtige herinnering, een momentopname van een tijd die je maar één keer beleeft.

NATUURGEBIED HET LEUDAL

Na de geboorte van hun zoontje was het tijd om weer nieuwe gezinsfoto’s te maken. Samen met dit lieve gezin ging ik op pad om foto’s te maken.
Alvorens de fotoshoot hebben we contact gehad om een locatie uit te kiezen. Ik adviseer mijn klanten altijd om te kiezen voor een plek waar ze graag komen, waar ze zich op hun gemak voelen, die bij ze past en die ze mooi vinden. De keuze viel op een prachtig stuk natuurgebied nabij de Budsjop in Heythuysen. Een sfeervolle, mooie en veelzijdige locatie aan de rand van natuurgebied het Leudal dat zich bevindt in het mooie midden-Limburg. Bossen, prachtige paden afgewisseld met mooie heidevlaktes met hier en daar een (dode) boom zorgen ervoor dat dit een locatie is waar ik als fotograaf zeer veel variatie kan aanbrengen in mijn beelden. 

DE GEZINSSHOOT

We hadden het getroffen met heerlijk weer en het licht was prachtig! De fotoshoot vond plaats in september. De zon gaat dan weer een stuk vroeger onder. Hierdoor is het gouden uurtje aanwezig op een ideaal en prettig tijdstip voor jonge kinderen. In de zomer is dit prachtige licht vaak te laat aanwezig voor veel jonge kinderen in verband met de slaaptijden.

De shoot verliep ontspannen en iedereen had het naar zijn zin. Ik laat jullie niet stijf poseren maar ga op zoek naar echte emoties, interactie en bijzondere momenten door leuke vragen, kleine opdrachten en subtiele aanwijzingen. Samen genieten van elkaar, inclusief heel veel knuffelen, lachen en gek doen samen. Lekker en optimaal quality time voor mama, papa en de kids! 

Wil je graag meer lezen over mijn werkwijze bij de gezinsshoots klink dan hier.  

Kijk mee en geniet van de beelden,
Liefs Suzan

fotograaf heythuysen limburg de busjop fotoshoot
fotograaf heythuysen limburg leudal roggel leveroy
de busjop heythuysen fotograaf heythuysen weert
fotoshoot heythuysen busjop leudal
fotoshoot leudal de busjop heythuysen
SHARE THIS STORY