GEZINSFOTOSHOOT IN HEYTHUYSEN

GEZINSFOTOSHOOT IN HEYTHUYSEN

Enkele weken geleden mocht ik dit lieve gezinnetje vastleggen. Ze waren de gelukkige winnaars van de winactie die ik een poos geleden plaatsten op mijn facebook pagina. In deze blog kunnen jullie meer lezen en de beelden bekijken van deze gezinsfotoshoot in Heythuysen. 

DE LOCATIE, DE BUSJOP IN HEYTHUYSEN

Een van de locaties waar ik regelmatig en met veel plezier kom is in het bos nabij de Busjop in Heythuysen. Een plek waar ik al van jongs af aan kom en waar ik vroeger als kind al vele kilometers gewandeld heb samen met mijn opa, oma, ouders en broertje. Vele jaren later ben ik hier nog steeds zeer regelmatig te vinden met mijn eigen gezinnetje. Een locatie waar ik niet snel zal verdwalen en veel plekjes weet te vinden die geschikt zijn om te fotograferen.

DE GEZINSFOTOSHOOT IN HEYTHUYSEN

Samen met deze lieve mama, papa en hun zoontje van 1,5 jaar sprak ik aan het begin van de avond af voor de fotoshoot. We hebben eerst een korte wandeling gemaakt naar mijn favoriete plekjes in het bos en zijn toen van start gegaan. Meestal begin ik mijn gezinsshoots door het gezinnetje een stukje samen te laten lopen. Hierbij is vooral de connectie tussen hun samen van belang en wil ik als fotograaf nog niet met mijn camera te aanwezig zijn. Op deze manier zorg ik ervoor dat we rustig starten. Kindjes hebben dan vaak niet eens in de gaten dat we al begonnen zijn. Daarna zijn we spelenderwijs verder gegaan met het maken van de rest van de foto’s. 

LIEVE WOORDEN

Na het leveren van de beelden ontving ik de volgende review van dit gezinnetje.
“Suzan zorgt voor een ontspannen en gezellig sfeer. Ze heeft veel geduld en zorgde dat ons zoontje van 1,5 jaar zich ook op zijn gemak voelde.  De foto’s kregen we al binnen een paar dagen en ze zijn erg mooi geworden!”

Wil je graag meer informatie over de gezinsshoot? Klik dan hier om meer te lezen over mijn werkwijze en meer beelden te bekijken.

Kijk mee en geniet van de beelden,
Liefs Suzan