kinderfotograaf in weert

Jullie liefde voor elkaar is uniek. Er is geen gezin zoals dat van jullie. Geen verhaal is hetzelfde. De échte momenten, vol geluk en emotie, die wil je zien. En ik leg ze vast!

fotograaf limburg roermond
kinderfotograaf weert
familie fotograaf roermond weert limburg
gezinsfotoshoot in het leudal

Over Suzan

Yes, Ik wil herinneringen vastleggen!

fotograaf roggel leudal heythuysen

IN HET PAKKET

· Fotoshoot van 1 uur.

· Een uitgebreide brochure met informatie & tips.

· 10 digitale foto’s. Zorgvuldig nabewerkt en in hoge resolutie.

· Zelf de 10 foto’s selecteren uit een online galerij.

· Toegang tot mijn locatiegids waarin ik jullie voorzie van veel informatie die helpt bij het kiezen van de juiste locatie.

· Bijbestellen van extra foto’s mogelijk.

· Reiskosten 0,35 cent per KM.

· In het weekend vraag ik een toeslag van 30 euro.

225 EURO

boek nu

review suzan cillekens fotografie

Mijn kleine monstertjes zijn niet van die kinderen die lief en braaf voor de foto gaan zitten. Hierdoor kan ik me wat opgelaten voelen, maar dat had ik bij Suzan totaal niet. Ze creëert een gezellige, ontspannen sfeer, waardoor je zelf ook relaxter bent. Ik voelde geen tijdsdruk en kon al mijn wensen aangeven. De foto’s zijn ook erg mooi geworden. Het was ook geen probleem om onze hondjes mee te nemen. Ik zal zeker nog een keer foto’s laten maken bij Suzan!

Suzan is een hele gezellige fotografe die de kinderen aan het lachen krijgt, zelf als ze er even écht geen zin in hebben. Het leuke aan de shoot waar dat we bijna niet geposeerd hebben. Suzan geeft goede instructies (bijvoorbeeld dat onze zoon rondjes om ons heen moest gaan rennen). En daar komen dan de mooiste foto's uit. Ik zou haar aan iedereen aanbevelen. Ook van te voren krijg je een fijn document met hierin een fijn en kleding advies.

kinderfotograaf limburg
fotoshoot met kinderen
kinder fotograaf limburg & brabant

Nabewerking

Voorbereiding

Gezinsshoot

Keuzegalerij

Na het boeken van de gezinsschoot krijgen jullie een persoonlijk klantportaal. Vanuit hier worden jullie voorzien van alle informatie

Na de shoot ga ik aan de slag met het nabewerken van jullie reportage. Uit alle foto's die gemaakt zijn selecteer ik de mooiste en leukste beelden. Deze foto's worden vervolgens allemaal zorgvuldig nabewerkt.

Een leuke en ontspannen fotoshoot staat bij mij voorop. Bij kinderen speel ik in op hun belevingswereld om vanuit hier waardevolle beelden maken. Door het geven van kleine opdrachten ga ik op zoek naar mooie en bijzondere momenten tussen jullie.

Tijd om te kiezen!
Nadat ik klaar ben met mijn nabewerking komen jullie foto's in een mooie galerij in jullie klantportaal. Na het maken van jullie definitieve keuze maak ik alles in orde en ontvangen jullie de gekozen foto's.

Veel gestelde vragen

kinder fotograaf weert

Volg me op social media om op de hoogte te blijven en de nieuwste beelden te bekijken.

instagram

Facebook

fotoshoot leudal kinderfotograaf
fotoshoot weert
familiefotograaf limburg

Neem contact op

Meer informatie of een shoot boeken? Vul onderstaand contactformulier in en laat me weten waar ik je mee kan helpen. Liefs Suzan

Error, name is a required field.
Error, please enter a valid email address.
fotoshoot in heythuysen

Gezinsfotoshoot in Heythuysen

bekijk serie

kinderfotograaf in weert

Mijn werkwijze & visie als

gezinsfotograaf

bekijk serie