GEZIN & FAMILIE

gezinsfotograaf limburg heythuysen

Een prachtige en blijvende herinnering!

Jullie gezin en kinderen zijn een van de belangrijkste onderdelen in het leven. Iedereen wil graag mooie foto’s van zijn gezin. Natuurlijk maken jullie zelf wel foto’s tussendoor, maar echt mooie foto’s waar het hele gezin op staat worden vaak vergeten.

De liefde voor je gezin en elkaar is uniek, daarom is het zo belangrijk om deze momenten vast te laten leggen! Foto’s zullen altijd een mooi aandenken blijven. Een prachtige herinnering, een momentopname aan een tijd die heel waardevol is.

WERKWIJZE GEZINSSHOOT

Nabewerking

Fotoshoot

Voorbereiding

Online keuzegalerij

Ter voorbereiding op de gezinsshoot ontvangen jullie van mij een ebook met kledingtips.Hierin geef ik tips en adviezen. Kledingcombinaties kunnen een foto maken of breken en spelen mee met het succes van de foto’s. Hebben jullie zelf nog geen locatie in gedachten? Geen probleem.Ik heb een locatiegids gemaakt waarin ik jullie voorzie van veel informatie die helpt bij het kiezen van de juiste locatie.

Tijdens de gezinsshoot ga op zoek naar echte emoties, interactie en bijzondere momenten. Dit doe ik op een subtiele manier door het geven van kleine opdrachten en subtiele aanwijzingen. Genieten van elkaar, inclusief heel veel knuffelen, lachen en gek doen. Gezellige quality time voor jullie samen.

Na de fotoshoot ga ik aan de slag met het nabewerken van jullie reportage. Uit alle foto's die gemaakt zijn selecteer ik de mooiste en leukste beelden. Deze foto's worden vervolgens allemaal zorgvuldig nabewerkt.

Tijd om te kiezen!
Nadat ik klaar ben met mijn nabewerking zet ik de foto's in een online galerij. In deze galerij kunnen jullie zelf de gewenste foto's selecteren. Wanneer jullie een definitieve keuze gemaakt hebben maak ik alles in orde en ontvangen jullie de gekozen foto's.

Ik kan me goed voorstellen dat je nog een hele hoop vragen hebt over de gezinsshoot. Wellicht worden deze beantwoord op mijn pagina met veelgestelde vragen.

veel gestelde vragen

BEKIJK MIJN WERK

review suzan cillekens fotografie

"Ze creëert een gezellige, ontspannen sfeer, waardoor je zelf ook relaxter bent."

Mijn kleine monstertjes zijn niet van die kinderen die lief en braaf voor de foto gaan zitten. Hierdoor kan ik me wat opgelaten voelen, maar dat had ik bij Suzan totaal niet. Ze creëert een gezellige, ontspannen sfeer, waardoor je zelf ook relaxter bent. Ik voelde geen tijdsdruk en kon al mijn wensen aangeven. De foto’s zijn ook erg mooi geworden. Het was ook geen probleem om onze hondjes mee te nemen. Ik zal zeker nog een keer foto’s laten maken bij Suzan!

fotoshoot in Weert op locatie

"Het resultaat is echt GEWELDIG"

Suzan is oprecht, eerlijk geeft je goed advies en stelt je op je gemak. Ze was lief voor Charlie en voor ons.Super leuke uurtjes doorgebracht voor onze fotoshoot. En het resultaat is echt GEWELDIG.Wat ik zeker niet mag vergeten is dat we de foto’s mega snel ontvangen hebben wat altijd super fijn is als je niet kan wachten om het resultaat te zien. Mega blij met alle foto’s. super bedankt

fotograaf heythuysen gezinsfotograaf leudal

IN HET PAKKET

· Fotoshoot van circa 90 - 120 minuten.

· Ebook met kledingtips om jullie voor te bereiden op de fotoshoot.

· Indien gewenst locatiegids waarin ik jullie voorzie van veel informatie die helpt bij het kiezen van de juiste locatie.

· 15 digitale foto’s. Zorgvuldig nabewerkt en in hoge resolutie.

· Zelf de 15 foto’s selecteren uit een online galerij.

· Prijs op basis van max. 4 personen. Iedere extra persoon 15 euro p.p. Je ontvangt 1 extra foto per extra persoon.

· Bijbestellen van extra foto’s mogelijk.

· Reiskosten 0,35 cent per KM, vanaf Leveroy 6091NP.

· In het weekend vraag ik een toeslag van 30 euro.

195 EURO

boek nu

FOTOSHOOT IN WEERT

fotoshoot in Weert op locatie

Dit lieve gezin ging samen met mij op pad naar een prachtige locatie in Weert voor een fotoshoot. We spraken af op de Weerterheide aan de Geuzendijk. Een prachtig gebied dat onderdeel uitmaakt van de Weerter- en Budelerbergen. 
Wat een leuke, gezellige en ongedwongen fotosessie was dit! In deze blog vertel ik er meer over.

LEES VERDER

leudal inspiratie kinderfotografie kinderfotograaf limburg weert

GEZINSSHOOT IN HET MOOIE MIDDEN LIMBURGSE NATUURGEBIED HET LEUDAL

Na de geboorte van hun zoontje was het tijd om weer nieuwe gezinsfoto’s te maken. Samen met dit lieve gezin ging ik op pad naar een prachtige locatie nabij de Busjop in Heythuysen.

LEES VERDER