fotograaf heythuysen roggel kinderfotograaf
loveshoot in heythuysen

08.30-09.00 ( geboekt)

09.15-09.45 ( geboekt)

10.00-10.30 ( geboekt)

10.45-11.15 ( geboekt)

14.30-15.00 ( geboekt)

15.15-15.45 --> opnieuw te boeken

Contact

familiefotograaf limburg

Keuzegalerij

Voorbereiding

Fotoshoot

Nabewerking

Het gros van mijn series bestaan uit beelden waarop jullie juist niet recht in mijn lens kijken maar gezellig met elkaar bezig zijn. Juist door dit te doen, met elkaar bezig te zijn en naar elkaar te kijken kan ik die echte emotie en connectie tussen jullie vastleggen. Geen geforseerde poses maar echte momenten!

Na de fotoshoot ga ik aan de slag met het nabewerken van jullie reportage. Uit alle foto's die gemaakt zijn selecteer ik de mooiste en leukste beelden. Deze foto's worden vervolgens allemaal zorgvuldig nabewerkt.

Tijd om te kiezen!
Nadat ik klaar ben met mijn nabewerking zet ik de foto's in een online galerij. In deze galerij kunnen jullie zelf de foto's selecteren. Wanneer jullie een definitieve keuze gemaakt hebben maak ik alles in orde en ontvangen jullie de gekozen foto's.

Geef bij het boeken van de minishoot door welk tijdstip je voorkeur heeft. Ik zal de tijden inplannen op volgorde waarop de mails binnenkomen. Pas na een bevestig van mij wordt de plek voor jullie gereserveerd.

Ter voorbereiding ontvangen jullie van mij een brochure met uitgebreide informatie zodat jullie volledig op de hoogte zijn.

kledingtips voor je fotoshoot
detail foto zwangerschap buik zwanger

"Wat was dit een toffe shoot zeg!"

Suzan is een hele gezellige fotografe die de kinderen aan het lachen krijgt, zelf als ze er even écht geen zin in hebben. Het leuke aan de shoot was dat we bijna niet geposeerd hebben. Suzan geeft goede instructies (bijvoorbeeld dat onze zoon rondjes om ons heen moest gaan rennen). En daar komen dan de mooiste foto's uit. Ik zou haar aan iedereen aanbevelen. Ook van te voren krijg je een fijn document met hierin een fijn en kleding advies. Ga zo door Suzan! Je geeft mensen een super ervaring met shoots op deze manier! De resultaten zijn echt heel mooi!

zwangerschapsshoot in de herfst

"Suzan laat je erg op je gemak voelen"

Wij hebben een zwangerschapsshoot en opvolgend een newbornshoot gedaan bij Suzan. Als wij nu een aantal maanden later naar de foto's kijken zijn we er nog steeds enorm blij mee! Suzan laat je erg op je gemak voelen, lekker jezelf zijn en vooral niet te geposeerd op een foto. Ze neemt de tijd voor je en niks is te gek. Als we nog eens een fotoshoot willen, bellen we zeker Suzan!

IN HET PAKKET

95 EURO

boek nu

NEEM CONTACT OP

Ben je enthousiast en wil je een minishoot boeken, leuk! Vul onderstaand contactformulier in en geef hierbij aan welk tijdstip je voorkeur heeft. Het is voor mij ook prettig om te weten om wat voor type shoot het gaat ( gezin, zwanger etc).
Liefs Suzan

Error, name is a required field.
Error, please enter a valid email address.

Veel gestelde vragen

kinderfotograaf midden limburg

Volg me op social media om op de hoogte te blijven en de nieuwste beelden te bekijken.

Instagram

facebook