KIND AAN HUIS FOTOSHOOT

Kind aan huis fotoshoot

Een fotoshoot van jullie kind(eren) aan huis. De kind aan huis fotoshoot is een uniek concept waarbij jullie kind(eren) thuis in hun eigen omgeving worden vastgelegd. Deze kindershoot is een mix tussen documentaire en spontaan geposeerde beelden.

Jullie kinderen in de hoofdrol – unieke fotoshoot van je kind aan huis

Hoe leuk is dat jullie kind(eren) vastgelegd aan huis?! Tijdens deze fotoshoot staan jouw kind(eren) in de absolute spotlight. Ook jullie als mama en papa (kunnen) worden betrokken tijdens deze shoot. Jullie zullen hierbij een meer verhalende rol hebben waarbij juist de connectie tussen jullie benadrukt wordt. Denk hierbij aan een knuffel, een subtiele aanraking gevangen in beeld. Jullie kind(eren) zullen de absolute hoofdrol krijgen in deze serie beelden.

Gespecialiseerd kinderfotograaf

Als fotograaf ben ik gespecialiseerd in het vastleggen van kinderen en gezinnen. Met veel enthousiasme en passie help ik ouders met het overbrengen van hun liefde en trots die ze voor hun kind(eren) voelen. Ik geloof namelijk dat je gezin en kinderen het allerbelangrijkste zijn wat je hebt. Dit zijn de dingen die ertoe doen, en dit zijn geluksmomenten voor het leven.

Herinneringen voor later

Onze herinneringen zijn de verhalen die we later weer doorvertellen aan anderen. Het maakt ons tot wie we zijn en worden. Foto’s kunnen enorm helpen bij het versterken van deze herinneringen en zijn van onschatbare (emotionele) waarde. Ik herinner me dat ik als kind mijn eigen foto’s thuis aan de muur zag hangen. Wauw wat was ik trots. Deze foto’s herinnerde me keer op keer aan de liefde die mijn mama en papa voor mij voelden. Dit fijne gevoel blijft voor altijd bij me. En dit gevoel gun ik jullie ook!

Lieve woorden – ervaringen met kind aan huis fotoshoot – kinderfotograaf

Deze lieve review ontving ik na deze kinder fotoshoot:
“Suzan is ontzettend geduldig en lief! Waar ik het geduld al verloren was (met een peuter) bleef zij relaxed! Het resultaat is prachtig en ik ben ontzettend trots op hoe mijn lieve meisje er op staat!”

Wauw waWAUW WAT GAAF – IK WIL MEER LEZEN OVER DE KINDERFOTOSHOOT AAN HUIS!

WAUW DIT WIL IK