Een uniek concept waarbij jullie kind(eren) thuis in hun eigen omgeving worden vastgelegd. Deze shoot is een mix tussen documentaire en spontaan geposeerde beelden. Jullie kind(eren) op beeld zoals ze zijn.

gespecialiseerd kinderfotograaf limburg en brabant
kinderfotoshoot door specialist high end kinder fotograaf
kinder fotograaf specialist limburg brabant gelderland
kinderfotograaf brabant, kinder fotoshoot

Over suzan

Yes, leg onze geluksmomenten vast

HOE WERK HET

Bestelsessie

Fotoshoot

Ik kom bij jullie aan huis om jullie kind(eren) op een ontspannen, leuke en speelse manier vast te leggen. Hierbij leg ik de nadruk op hun karakters. Als ouders kan je ook betrokken worden tijdens de shoot. Dit zal wel altijd zijn om het verhaal te verstreken. Jullie kind(eren) zullen de hoofdrol krijgen.

Ja het is eindelijk zo ver!
Het moment waarop jullie de foto’s voor het eerst te zien krijgen. Na het bekijken van de beelden nemen we samen de tijd om te kijken welke producten jullie graag willen bestellen. Hierbij voorzie ik jullie van een passend advies en neem het drukwerk uit handen.

Mijn werkwijze is persoonlijk en op maat gemaakt. Jullie worden van a tot z begeleid. Na jullie aanvraag neem ik telefonisch contact op. Zo kan ik vragen beantwoorden en gericht advies geven passend bij jullie situatie. Voelen jullie een yes dan plannen we samen een datum en locatie in voor jullie shoot en bestelsessie.

Mijn focus ligt op een unieke ervaring, persoonlijk contact en het maken van tastbare herinneringen. Bij jullie shoot zitten de digitale bestanden inbegrepen in een resolutie van 20/30cm. Perfect voor kleine afdrukken of online gebruik. Voor de beste en mooiste (wand)producten en albums adviseer ik jullie met veel liefde verder tijdens de bestelsessie in mijn atelier in Roggel.

kinder fotoshoot aan huis
kinderfotograaf fotoshoot kind thuis

Kind aan huis

• Kinderfotoshoot aan huis.

Een uitgebreid magazine met informatie & tips.

Professionele editing.

Alle foto's digitaal in resolutie 20/30cm.

Bestelsessie, waarin we samen jullie producten samenstellen naar wens.

Reiskosten 0,45ct per km.

•In het weekend vraag ik een toeslag van 60,-

295,-

Boek nu

Bekijk prijslijst producten

kinder fotograaf creatief limburg

Super aardig, rustig, open minded fotograaf. Neemt de tijd tijdens een shoot, flesje geven of een tussendoortje is geen probleem, suzan neemt rustig de tijd. Inlevingsvermogen en boordevol foto ideeën om de huiselijke en alledaagse momenten op de foto te zetten.

kinder fotoshoot aan huis limburg brabant

Volg me op social media om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Kijk met me mee behind the scenes en bekijk mijn nieuwste werk en producten.

Instagram

facebook

Neem contact op

Spreekt mijn werk jullie aan en zijn jullie enthousiast, super leuk! Vul het onderstaand formulier in zodat ik contact met jullie kan opnemen.

documentaire fotoshoot kind

Kind aan huis fotoshoot

Bekijk serie

kinderfotoshoot aan huis

Kinderfotoshoot aan huis

Bekijk serie