KINDERSHOOT

Je voelt regelmatig dat de tijd door je vingers glipt terwijl je gezinsleven wordt geleefd door de klok. Eigenlijk wil je afremmen. Om tijd te nemen om alles wat mooi, uniek en bijzonder is aan je kind in je op te nemen en op te slaan in je herinneringen.

Als gespecialiseerd kinderfotograaf leg ik deze kostbare momenten vast. De glimlach, die ondeugende blikken en unieke karaktereigenschappen die jouw kind zo bijzonder maken.

stoer kinderportret kinderfotograaf
gespecialiseerd kinderfotograaf limburg en brabant
kinderfotograaf weert roermond limburg brabant
kinderfotoshoot buiten natuur
kinderfotograaf limburg en brabant unieke kinderportret

Herken jij dit?

Je hebt enorm veel (telefoon) foto’s van je kind maar ze zijn het allemaal net niet.

Je hebt geen idee waar je moet beginnen voor het maken van een écht mooie foto van je kind(eren)

Je stelt een fotoshoot steeds uit maar beseft je dat je de klok niet meer kunt terug draaien

Je bent bang dat je kinderen niet meewerken tijdens een fotoshoot.

Hoe waardevol is het om echt mooie foto’s te hebben van je kinderen?

Beelden waarin je je kind herkend en waar je meteen verliefd op bent. En hoe fijn is het als dit resultaat dan ook nog bereikt wordt op een ontspannen en relaxte manier waarbij jullie kind terugkijkt op een leuke en gezellige activiteit

Tijd voor verandering

"Mijn dochter was meteen op haar gemak bij Suzan"

Mijn dochter van 3,5 had het enorm naar haar zin. Suzan is duidelijk lief en weet wat ze doet. De foto's zijn prachtig. Heel blij met de keuze voor wanddecoratie. Ik was meteen weg van de zwevende lijst. Suzan gaf hierbij fijn advies. De wanddecoratie was nog mooier dan verwacht. Deze heeft uiteraard een mooi plekje gekregen

Hoe werkt het

Bestelsessie

Kindershoot

Als gespecialiseerd kinderfotograaf biedt ik jullie een unieke ervaring die verder gaat dan alleen mooie foto's. Ik begrijp jullie behoefte aan kwaliteit en jullie wens om foto's tastbaar vorm te geven. Tijdens een telefonische afspraak brengen we al jullie wensen in kaart.

Tijdens een persoonlijke bestelsessie bij mij op kantoor krijgen jullie, jullie prachtige foto’s voor het eerst te zien. Jullie zien mijn wall-art, foto albums en fine art prints. Ik voorzie jullie van advies op maat en neem het drukwerk uit handen.

Jullie kind(eren) staat volledig centraal tijdens de shoot. Door mijn jarenlange ervaring met kinderen, ben ik toegewijd om de unieke persoonlijkheid van jullie kinderen vast te leggen op een authentieke en speelse manier.

Plan vrijblijvend kennismakingsgesprek

In een wereld vol digitale connecties en schermtijd, wil ik dat je even stilstaat bij wat écht belangrijk is. Het is prachtig om te zien hoe de ogen van kinderen oplichten en hun glimlach van oor tot oor gaat, wanneer ze hun eigen foto tastbaar terugzien. Ze voelen zich trots en geliefd. Het zijn niet de likes op social media die hen dit gevoel geven, maar de echte, tastbare herinneringen die ze kunnen vasthouden en koesteren.

En voor jullie als ouders zijn deze foto's momenten van trots, liefde en connectie. En elke keer als jullie de foto’s zien, worden jullie geraakt door emoties.

Over suzan

unieke kinderfotograaf specialist

KINDERSHOOT

•Telefonische kennismaking.

•Kinderfotoshoot op een mooie locatie.

•Een uitgebreid magazine met informatie & tips.

•Professionele nabewerking.

•10 foto's digitaal, afdrukbaar tot a4 formaat.

•Persoonlijke bestelsessie.

• Excl. reiskosten 0.45ct/km. / weekendtoeslag 40,-

240,-

plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek

wanddecratie foto van kinderen uniek handgemaakt kwaliteit

Klaar voor écht mooie kinderfoto's?

Overwegen jullie om een kindershoot te boeken? Laten we samen in gesprek gaan. Tijdens een telefonisch gesprek kunnen we concreet bespreken welke mogelijkheden er zijn en hoe we jullie wensen tot leven kunnen brengen. Ik vertel jullie alles wat jullie maar willen weten. Deze kennismaking is volledig vrijblijvend.

Ik kijk ernaar uit om jullie te leren kennen en meer te horen over jullie verhaal!

Liefs Suzan

kindershoot op unieke locatie

Volg mij op social media of schrijf je in voor mijn nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, mee te kijken met behind the scenes beelden & mijn nieuwste werk te zien.

Instagram

facebook

nieuwsbrief

kinder fotograaf limburg brabant
kinderfotograaf op buitenlocatie spontane kinderfoto
kinderfotograaf limburg

Waarom foto's van je kinderen meer betekenen dan woorden kunnen uitdrukken

Ontdek het geheim van prachtige kinderfoto's

bekijk serie

bekijk serie

bekijk serie

Kindershoot - Kinderfotograaf Limburg - Kinderfotograaf Brabant- kindershoot - fotoshoot van je kind - fotoshoot van je kinderen - broer en zus foto - kinderportret - kind portret - foto laten maken van je kind - Weert - Eindhoven - Maastricht - Venlo - Sittard - Roermond - Helden - Nederweert - Helmond - kinderfoto's op mooie locatie.