Ieder kind is uniek zijn eigen karakter en kenmerken. De ondeugende blik, de mooie lach en die prachtige blinkende ogen.

Hoe mooi en bijzonder is het wanneer deze eigenschappen op beeld worden gevangen?!

kinderfotograaf midden limburg
gespecialiseerd kinderfotograaf limburg en brabant
foto broertjes kinder fotograaf

Over suzan

Yes, leg onze geluksmomenten vast

HOE WERK HET

Bestelsessie

Kindershoot

Ja het is eindelijk zo ver!
Het moment waarop jullie de foto’s voor het eerst te zien krijgen. Na het bekijken van de beelden nemen we samen de tijd om te kijken welke producten jullie graag willen bestellen. Hierbij voorzie ik jullie van een passend advies en neem het drukwerk uit handen.

Mijn werkwijze is persoonlijk en op maat gemaakt. Jullie worden van a tot z begeleid. Na jullie aanvraag neem ik telefonisch contact op. Zo kan ik vragen beantwoorden en gericht advies geven passend bij jullie situatie. Voelen jullie een yes dan plannen we samen een datum en locatie in voor jullie shoot en bestelsessie.

De kinderfotoshoot vindt plaats op een mooie buitenlocatie in regio midden Limburg. We maken er een gezellig moment van waarbij er in alle rust, ruimte en ontspanning foto's gemaakt worden. Mooie beelden volgen dan vanzelf.

Mijn focus ligt op een unieke ervaring, persoonlijk contact en het maken van tastbare herinneringen. Bij jullie shoot zitten de digitale bestanden inbegrepen in een resolutie van 20/30cm. Perfect voor kleine afdrukken of online gebruik. Voor de beste en mooiste (wand)producten en albums adviseer ik jullie met veel liefde verder tijdens de bestelsessie in mijn atelier in Roggel.

wanddecratie foto van kinderen uniek handgemaakt kwaliteit

KINDERSHOOT

•Kindershoot op een mooie locatie regio midden Limburg.

Een uitgebreid magazine met informatie & tips.

Professionele editing.

Alle foto's digitaal in resolutie 20/30cm.

Bestelsessie, waarin we samen jullie producten samenstellen naar wens.

•In het weekend vraag ik een toeslag van 40,-

295,-

Boek nu

Bekijk prijslijst producten

ervaringen kinder fotoshoot

Aanrader! Zeer fijne ervaring gehad met onze fotoshoot van mijn dochtertje. Suzan is zeer relax en fijn in de omgang! En wat erg belangrijk is, super leuk met kinderen!

kinder fotograaf limburg brabant

Volg mij op social media of schrijf je in voor mijn nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, mee te kijken met behind the scenes beelden & mijn nieuwste werk te zien.

Instagram

facebook

nieuwsbrief

Neem contact op

kinder fotoshoot buiten kinderfotograaf

Spreekt mijn werk jullie aan en zijn jullie enthousiast over de kindershoot, super leuk! Vul het onderstaand formulier in zodat ik contact met jullie kan opnemen.