LOVESHOOT IN HEYTHUYSEN

Met dit koppel sprak ik eind november af in bosgebied het Leudal in Heythuysen. Om hun 15-jarig jubileum te vieren deden ze samen een loveshoot. In deze blog lees je meer over deze loveshoot in Heythuysen en deel ik beelden van de reportage. 

LOVESHOOT OP LOCATIE IN HEYTHUYSEN

Studiofotografie past totaal niet bij mij en daarom werk altijd op locatie. Dit zijn eigenlijk altijd buiten locaties ( met uitzondering van de newbornshoots). Hierdoor kan ik volop variëren en beelden creëren die aansluiten bij mijn stijl. Het voordeel van een fotoshoot op locatie is ook dat jullie minder het gevoel krijgen dat jullie aan het poseren zijn waardoor het veel makkelijker is om een shoot spontaan te laten verlopen.

fotoshoot met vriend

FOTOSHOOT IN DE HERFST

Dit jaar bleven de bomen lang mooi in hun gekleurde bladeren zitten. De herfst is echt prachtig voor een fotoshoot. Mij hoor je als fotograaf dus niet klagen want ik ben dol op dit kleurenpalet. Wanneer je je kleding mooi afstemt versterkt dit het geheel nog extra. Kleuren die heel goed samengaan met de herfst zijn; bruin, zand, crème, oker, koper, en (mat) groen.  Het is verstandig om weg te blijven van felle kleuren zoals bijvoorbeeld paars en roze. 

LIEVE WOORDEN

Het is natuurlijk leuk om terug te lezen hoe klanten mijn werk ervaren hebben. Daarom kan ik het altijd heel erg waarderen als mensen even de tijd nemen om een kort stukje te schrijven over hun ervaring met mij! Hieronder lees je de review van dit leuke koppel.

“Suzan is een enorm kundige fotograaf en een super goede choreograaf.We waren tijdens de loveshoot erg oncomfortabel in het begin maar Suzan zorgt er echt voor dat je plezier hebt! In het resultaat lijkt het alsof we het al 10x eerder hadden gedaan, prachtige beelden en we lijken echt onszelf op de foto’s.”

Wil je graag meer informatie lezen over de loveshoot en mijn manier van werken, klik dan hier.
Geniet van de beelden.

Liefs Suzan

loveshoot in de herfst
fotograaf leudal limburg
fotoshoot met vriend
fotoshoot liefde limburg
koppelshoot in limburg
fotoshoot met je geliefde
verliefd fotoshoot herfst
fotoshoot in het bos
fotoshoot met je vriendin
fotoshoot in het leudal
SHARE THIS STORY