LOVESHOOT

Vier jullie liefde met een loveshoot!

Tegenwoordig maken we veel foto's met onze mobiele telefoons. Kun je jullie eerste selfie nog herinneren? Waarschijnlijk is dat alweer even geleden. Hebben jullie ook foto's waar jullie samen echt mooi op staan? Een loveshoot is een super leuke manier om julie liefde te vieren en op een mooie manier vast te laten leggen! Natuurlijk is een loveshoot ook iets heel leuks om je partner mee te verrassen.

WERKWIJZE LOVESHOOT

Nabewerking

Fotoshoot

Voorbereiding

Online keuzegalerij

Tijdens de fotoshoot ga op zoek naar echte emoties, interactie en bijzondere momenten tussen jullie. Dit doe ik op een subtiele manier door het geven van kleine opdrachten en subtiele aanwijzingen. Samen genieten van elkaar, inclusief heel veel knuffelen, lachen en gek doen samen.

Ter voorbereiding op de fotoshoot ontvangen jullie van mij een ebook met kledingtips.Hierin geef ik tips en adviezen. Kledingcombinaties kunnen een foto maken of breken en spelen mee met het succes van de foto’s. Hebben jullie zelf nog geen locatie in gedachten? Geen probleem.Ik heb een locatiegids gemaakt waarmee ik jullie voorzie van veel informatie die helpt bij het kiezen van de juiste locatie.

Na de fotoshoot ga ik aan de slag met het nabewerken van jullie reportage. Uit alle foto's die gemaakt zijn selecteer ik de mooiste en leukste beelden. Deze foto's worden vervolgens allemaal zorgvuldig nabewerkt.

Tijd om te kiezen!
Nadat ik klaar ben met mijn nabewerking zet ik de foto's in een online galerij. In deze galerij kunnen jullie zelf de gewenste foto's selecteren. Wanneer jullie een definitieve keuze gemaakt hebben maak ik alles in orde en ontvangen jullie de gekozen foto's.

Ik kan me goed voorstellen dat je nog vragen hebt over de fotoshoot. Wellicht worden deze beantwoord op mijn pagina met veelgestelde vragen.

veel gestelde vragen

BEKIJK MIJN WERK

loveshoot fotograaf suzan cillekens fotografie

"De foto's die ze maakt zijn prachtig"

Een hele fijne en lieve fotografe, stelt je op je gemak en veel lol tijdens de shoot! De fotoshoot was heel leuk en de foto's die ze maakt zijn prachtig!

loveshoot nederweert eind

"De volgende keer boeken we weer een shoot bij jou"

Suzan is een enthousiaste en aardige fotografe die voor de beste foto's gaat. Daarnaast is zij flexibel en houdt rekening met ieders wensen. Het resultaat is fantastisch geworden. De foto's hangen al twee jaar bij ons aan de muur en blijven speciaal. Ze zijn erg leuk! Dankjewel Suzan, voor de mooie foto's. De volgende keer boeken we weer een shoot bij jou.

loveshoot fotograaf limburg weert Heythuysen leudal

IN HET PAKKET

· Fotoshoot van circa 60 minuten.

· Ebook met kledingtips jullie voor te bereiden op de fotoshoot.

· Indien gewenst locatiegids waarin ik jullie voorzie van veel informatie die helpt bij het kiezen van de juiste locatie.

·15 digitale foto’s. Zorgvuldig nabewerkt en in hoge resolutie.

·Zelf de 15 foto’s selecteren uit een online galerij.

· Bijbestellen van extra foto’s mogelijk.

· Reiskosten 0,35 cent per KM, vanaf Leveroy 6091NP.

· In het weekend vraag ik een toeslag van 30 euro.

185 EURO

boek nu

loveshoot inspiratie blog fotograaf limburg leudal

LOVESHOOT OP EEN PRACHTIGE LOCATIE TIJDENS HET GOUDEN UURTJE

Dit leuke koppel heeft al ruim 8 jaar samen een relatie. Ze besloten dat het tijd was om professionele foto’s te laten maken en boekte een loveshoot. In deze blog lees je meer over de shoot en kan je de beelden bekijken.

LEES VERDER