mama en ik fotoshoot

Als mama lijkt je leven vaak te worden geleefd door de klok. Eigenlijk wil je afremmen. De tijd nemen om te genieten van alle momenten en alles opslaan in je herinneringen.

Als gespecialiseerd gezins en kinderfotograaf leg ik deze momenten vast en help ik je bij het overbrengen van de liefde en trots die jij voelt voor je kind(eren). Wedden dat de ogen van je kind(eren) oplichten en hun glimlach van oor tot oor gaat, wanneer ze deze foto’s terugzien?

Dit willen wij

kinder fotograaf weert
fotograaf heythuysen gezinsfotograaf leudal
fotograaf kinderen limburg brabant
mommy en me shoot limburg
mama en ik fotoshoot kinderfotograaf limburg weert roermond

Herken jij dit?

Je bent zelf altijd degene die de foto's neemt. En als iemand dan al een foto probeert te maken van jouw en je kind(eren) valt het resultaat bijna altijd vies tegen.

Je stelt een fotoshoot steeds uit maar beseft je dat je de klok niet meer kunt terug draaien.

De foto’s die je hebt komen niet van de telefoon af en je bent het maken van selfies beu.

Hoe waardevol is het om echt mooie foto’s van jezelf met je kind(eren) te hebben? Beelden die ervoor zorgen dat je keer op keer een geluksmoment ervaart wanneer je ze ziet. En dat resultaat wordt dan ook nog bereikt op een ontspannen en relaxte manier waarbij jullie terugkijken op een gezellige activiteit samen.

Tijd voor verandering

"Fijne ervaring gehad"

Aanrader. Zeer fijne ervaring gehad met onze fotoshoot met mijn dochtertje. Suzan is heel relaxt en fijn in de omgang. En wat heel belangrijk is, super met kinderen!

Hoe werkt het

Bestelsessie

Mama & ik shoot

Ongeveer 2 weken na de shoot volgt jullie persoonlijke bestelsessie bij mij op kantoor. We gaan samen jullie foto's bekijken. Jullie krijgen de mogelijkheid om extra's toe te voegen in de vorm van producten en/of digitale bestanden. Als klant krijg jij toegang tot mijn unieke, handgemaakte en kwalitatieve fotoproducten.

Als gespecialiseerd gezinsfotograaf biedt ik jullie een unieke ervaring die verder gaat dan alleen mooie foto's. Ik begrijp jullie behoefte aan kwaliteit en jullie wens voor professionele foto's. Tijdens een telefonische afspraak brengen we al jullie wensen in kaart en leg ik je meer uit over mijn werkwijze.

Door mijn jarenlange ervaring met kinderen en gezinnen, ben ik gespecialiseerd in het vastleggen van jullie unieke persoonlijkheid en band. Ik geloof in flow en plezier en in opgaan in het moment. Spelenderwijs zorg ik ervoor dat wij de allermooiste beelden creëren.

In een wereld vol digitale connecties en schermtijd, wil ik dat je even stilstaat bij wat écht belangrijk is. Het is prachtig om te zien hoe de ogen van kinderen oplichten en hun glimlach van oor tot oor gaat, wanneer ze hun eigen foto tastbaar terugzien. Ze voelen zich trots en geliefd. Het zijn niet de likes op social media die hen dit gevoel geven, maar de echte, tastbare herinneringen die ze kunnen vasthouden en koesteren.

En voor jouw als moeder zijn deze foto's momenten van trots, liefde en connectie. En elke keer als jij deze foto’s ziet, wordt je geraakt door emoties.

Over suzan

mama en ik shoot high end kinder fotograaf

IN HET PAKKET

•Telefonische kennismaking.

• Mama & ik fotoshoot op een mooie locatie.

•Een uitgebreid magazine met informatie & tips.

•Professionele nabewerking.

•10 foto's digitaal, afdrukbaar tot a4 formaat.

•Bestelsessie.

•Weekendtoeslag 40,-

• Excl. reiskosten 0.45ct/km.

240,-

PLAN EEN VRIJBLIJVEND KENNISMAKINGSGESPREK

Tastbare herinneringen voor nu, voor straks en voor heel veel later.

Professionele foto's van hoge kwaliteit.

Unieke foto's die jullie band prachtig vastleggen op beeld.

Foto's die jouw kinderen enorm trots en geliefd zullen laten voelen.

Prachtige en unieke fotodecoratie voor thuis die sfeer en karakter toevoegt aan jullie woning.

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek

mama en ik shoot bloemenveld

Overweeg je om een mama en ik fotoshoot te boeken. Laten we samen in gesprek gaan. Tijdens een telefonisch gesprek kunnen we concreet bespreken welke mogelijkheden er zijn en hoe we jullie wensen tot leven kunnen brengen. Ik vertel jullie alles wat jullie maar willen weten. Deze kennismaking is volledig vrijblijvend.

Ik kijk ernaar uit om jullie te leren kennen en meer te horen over jullie verhaal!

Liefs Suzan

wanddeocratie met foto uniek en handgemaakt

Volg mij op social media of schrijf je in voor mijn nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, mee te kijken met behind the scenes beelden & mijn nieuwste werk te zien.

Instagram

facebook

nieuwsbrief

kinderfotograaf limburg

Mama en ik fotoshoot

Bekijk serie

sfeerbeelden mama en ik fotoshoot

Fotoshoot mama & ik

Bekijk serie