mama en ik fotoshoot

Als mama ben jij degene waar hun hele wereld om draait. Jij maakt het leven van je kind(eren) mooier met al het kleine dat je doet en door gewoon te zijn wie je bent! Hoe mooi is het om deze bijzondere en unieke band tussen jullie zo nu en dan tastbaar te laten maken. Zodat deze herinneringen voor altijd levendig blijven en je ze later weer kunt delen met je kind(eren).

kinder fotograaf weert
mommy en me shoot limburg
fotograaf heythuysen gezinsfotograaf leudal
mama en ik fotoshoot kinderfotograaf limburg weert roermond

Over suzan

Yes, leg onze geluksmomenten vast

HOE WERK HET

Mama en ik fotoshoot

Bestelsessie

Ja het is eindelijk zo ver!
Het moment waarop jullie de foto’s voor het eerst te zien krijgen. Na het bekijken van de beelden nemen we samen de tijd om te kijken welke producten jullie graag willen bestellen. Hierbij voorzie ik jullie van een passend advies en neem het drukwerk uit handen.

Mijn werkwijze is persoonlijk en op maat gemaakt. Jullie worden van a tot z begeleid. Na jullie aanvraag neem ik telefonisch contact op. Zo kan ik vragen beantwoorden en gericht advies geven passend bij jullie situatie. Voelen jullie een yes dan plannen we samen een datum en locatie in voor jullie shoot en bestelsessie.

Echte foto's waarop de bijzondere en unieke band tussen jullie voelbaar is. Ik geloof in flow en plezier, in opgaan in het moment en spelenderwijs tot de mooiste beelden komen. Hier ga ik jullie natuurlijk helemaal in begeleiden.

Mijn focus ligt op een unieke ervaring, persoonlijk contact en het maken van tastbare herinneringen. Bij jullie shoot zitten de digitale bestanden inbegrepen in een resolutie van 20/30cm. Perfect voor kleine afdrukken of online gebruik. Voor de beste en mooiste (wand)producten en albums adviseer ik jullie met veel liefde verder tijdens de bestelsessie in mijn mooie atelier in Roggel.

wanddeocratie met foto uniek en handgemaakt
mama en ik shoot high end kinder fotograaf

MAMA & IK

•Mama en ik fotoshoot op een mooie locatie regio midden Limburg.

•Een uitgebreid magazine met informatie & tips.

•Professionele editing.

•Alle foto's digitaal in resolutie 20/30cm.

•Bestelsessie, waarin we samen jullie producten samenstellen naar wens.

•In het weekend vraag ik een toeslag van 40,-

295,-

Boek nu

Bekijk prijslijst producten

Suzan is ontzettend geduldig en lief! Waar ik het geduld al verloren was (met een peuter) bleef zij relaxed! Het resultaat is prachtig en ik ben ontzettend trots op hoe mijn lieve meisje er op staat!!

gezinsfotograaf heythuysen weert nederweert

Volg mij op social media of schrijf je in voor mijn nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, mee te kijken met behind the scenes beelden & mijn nieuwste werk te zien.

Instagram

facebook

nieuwsbrief

Neem contact op

Spreekt mijn werk jullie aan en zijn jullie enthousiast, super leuk! Vul het onderstaand formulier in zodat ik contact met jullie kan opnemen. Liefs Suzan

kinderfotograaf limburg

Mama en ik fotoshoot

Bekijk serie

sfeerbeelden mama en ik fotoshoot

Fotoshoot mama & ik

Bekijk serie