MIJN WERKWIJZE & VISIE ALS GEZINSFOTOGRAAF

Mijn werkwijze

Tijdens een gezinsshoot gaan we gezellig op pad en is het mijn bedoeling om de shoot tot een leuke ervaring te maken. Jullie kind(eren) zijn leidend. Ik haak in op hun belevingswereld en ga spelenderwijs aan de slag. Meestal gaan we rustig van start zodat de kids even aan mij kunnen wennen. Wanneer dit goed voelt worden de spelletjes en opdrachten steeds iets actiever.

Als er kleinere kindjes aanwezig zijn laat ik jullie vaak ook een gedeelte van fotoshoot samen op de grond zitten. Door dit te doen zijn jullie namelijk wat meer op dezelfde lijn qua hoogte wat weer zorgt voor hele leuke en diverse beelden. Op deze manier kan ik vaak ook snel schakelen tussen het maken van overzichtsbeelden en close up beelden. Door te spelen met mijn uitsneden kan ik de focus op specifieke momenten leggen waardoor de foto’s veel meer spreken en een verhaal vertellen.

Van die foto’s waar jullie allemaal recht in de camera kijken… 

Liever niet als je het mij vraagt. Dit voelt en ziet er toch snel geforceerd en onnatuurlijk uit, en laat dat nu net niet de bedoeling zijn. Het gros van mijn series bestaan uit beelden waarop jullie juist niet recht in mijn lens kijken maar gezellig met elkaar bezig zijn

Focus op momenten die er toe doen

Door vooral lekker met elkaar bezig te zijn en van elkaar te genieten kan ik de meest mooie, bijzondere en unieke momenten tussen jullie vastleggen. Dit is dan ook mijn missie; het vastleggen van de bijzonder en unieke band tussen jullie. Echte momenten met echte connecties. Beelden waarin jullie jezelf herkennen en terugzien zoals jullie zijn. Ik geloof dat deze momenten ertoe doen!