NEWBORN FOTOSHOOT AAN HUIS

LIFESTYLE NEWBORN FOTOSHOOT AAN HUIS

Voor deze shoot mocht ik afreizen naar Herkenbosch, Limburg. Hier ontmoette ik twee super trotse ouders en hun lieve dochtertje. In deze blog vertel ik meer over deze newborn fotoshoot aan huis en kunnen jullie de beelden bekijken. 

PRAKTISCH

Het voordeel van een lifestyle newborn shoot bij mij als fotograaf is dat ik deze fotoshoots aan huis doe. Als mama van twee kindjes weet ik wat voor “volksverhuizing” het is om met je pasgeboren baby van a naar b te gaan. Persoonlijk vond ik dit in de eerste weken na mijn bevalling nooit zo heel prettig. Ben ik iets vergeten? Wel of niet nog even snel een voeding geven voordat we vertrekken? 

newborn fotoshoot aan huis

JE EIGEN OMGEVING MET JE EIGEN SPULLEN

Het is leuk en uniek om een newborn fotoshoot te doen aan huis met je eigen spullen en inrichting waarvan je later kan zeggen; “o ja weet je nog!”.  De huiselijke omgeving voegt iets extra’s toe aan de foto’s en zorgt voor die persoonlijke en uniek touch. Over aan aantal jaren kijk je terug naar hoe jullie huis er toentertijd uitzag. Zie je de babykamer waar jullie zo veel werk en liefde in gestopt hebben. En wellicht ook nog andere unieke en bijzondere items zoals die ene leuke knuffel of dat speciale dekentje wat oma gemaakt heeft. Dit maakt een lifestyle newborn fotoshoot aan huis naar mijn mening veel waardevoller dan de gestylde baby foto’s. 

NEWBORN FOTOSHOOT HERKENBOSCH

Tijdens deze newbornshoot hebben we foto’s gemaakt in de woonkamer, boven op de slaapkamer van mama en papa en op de babykamer. Tussendoor hebben we even een rustmoment ingelast zodat mama borstvoeding kon geven. Mama wilde dit bijzondere moment graag laten vastleggen voor later.  Nadat we foto’s gemaakt hadden in al deze ruimtes hebben we ook nog foto’s gemaakt waarbij mama en papa de kleine meid in bad deden. Prachtige en pure momenten en een absolute aanrader om vast te leggen. 

newborn fotograaf limburg

LIEVE WOORDEN NA DEZE NEWBORN FOTOSHOOT AAN HUIS

“Een geweldige ervaring gehad tijdens de newbornshoot door Suzan. Suzan zelf is super enthousiast maar ook relaxt waardoor wij 100 procent onszelf konden zijn tijdens het maken van de foto’s en het geen moment ongemakkelijk voelde. Een voeding tussendoor of even een mopperende baby, Suzan is super geduldig en neemt echt de tijd voor je! We zijn super trots op onze mooie foto’s en zullen er geen spijt van krijgen deze bijzondere tijd vast te hebben laten leggen door Suzan! Dankjewel!”

Wil je meer lezen over een newborn lifestyle fotoshoot lees dan deze blog.
Wil je meer foto’s bekijken en informatie over mijn werkwijze klik dan hier

Kijk mee en geniet van de beelden,
Liefs Suzan

baby fotografie
baby fotograaf limburg
fotograaf limburg en brabant
newborn baby foto's
newborn lifestyle shoot aan huis
newborn fotograaf roermond
newborn fotografie
newborn shoot thuis
newbornshoot lize 123_
SHARE THIS STORY
LAAT EEN REACTIE ACHTER