NEWBORN FOTOSHOOT IN BAEXEM

Eind september mocht ik dit leuke gezin al fotograferen tijdens een zwangerschapsshoot. Nu mocht ik ze weer vastleggen samen met hun pasgeboren dochtertje. In deze blog neem ik jullie mee met deze newborn fotoshoot in Baexem en kunnen jullie de beelden bekijken.

NEWBORN FOTOSHOOT 

Aan het einde van het jaar heb ik het erg druk met de newborn fotoshoots. In de winterperiode wordt er natuurlijk wat minder buiten gefotografeerd omdat dit seizoen minder populair is. Op dit moment staan de baby’s met stipt op nummer één, en dat vind ik helemaal niet erg hoor. 

GROOT GEZIN

Dit was voor mij de eerste newborn fotoshoot waarbij er twee grote broers aanwezig waren. En wat een geweldig lieve broers. Ze zorgde super goed voor hun baby zusje en deden ook nog een heel goed mee tijdens de fotoshoot. Doordat de fotoshoot plaatsvond aan huis konden de jongens tussendoor fijn spelen. Even tijd voor foto’s van mama, papa en de kleine om vervolgens weer de jongens erbij te halen om gezinsfoto’s te maken. 

LIEVE WOORDEN, NEWBORN FOTOSHOOT IN BAEXEM

Deze lieve review ontving ik na het afleveren van de newbornshoot 
“Suzan heeft ons gezin van vier vastgelegd tijdens een familie- en tevens zwangerschapsshoot in de natuur en later ons kersverse gezin van 5 tijdens een newbornshoot bij ons thuis. Suzan zorgt voor een ontspannen ongedwongen gezellige sfeer en heeft zelfs onze oudste twee druktemakers heel leuk op de foto weten te krijgen. Het eindresultaat is beide keren prachtig!!! Heel blij met onze foto’s! Fijn contact gehad, snel een uitgebreide keuzegalerij ontvangen, zelf een selectie kunnen kiezen en wederom snel de mooi bewerkte foto’s ontvangen. Bedankt!”

Wil je meer lezen over wat een newborn lifestyle fotoshoot nu eigenlijk inhoudt lees dan deze blog. Wil je informatie over mijn werkwijze klik dan hier. De blog lezen en beelden bekijken van de zwangerschapsshoot klik dan hier

Kijk mee en geniet van de beelden,
Liefs Suzan