NEWBORN FOTOSHOOT IN HEYTHUYSEN

NEWBORN FOTOSHOOT IN HEYTHUYSEN

Nadat ik afgelopen najaar de bruiloft van dit lieve koppel heb mogen fotograferen nodigde ze me nu uit om een fotoreportage te maken van hun pasgeboren baby. In deze blog neem ik jullie mee met deze lifestyle newborn fotoshoot in Heythuysen.

DETAILS EN SFEERBEELDEN

Baby’s hebben zoveel mooie, bijzondere en unieke details. Die kleine handjes, die mini teentjes, dat kleine neusje. Als newborn fotograaf leg ik graag deze prachtige details vast. Ze geven een fotorapportage zoveel extra sfeer mee. Daarnaast zorgt dit voor een blijvende herinnering. Het zijn namelijk vaak de kleine details die we als eerste weer vergeten. Ook de hond mocht mee op de foto. Leuk weetje, hij werd ook tijdens de bruidsreportage meegenomen en dus ook op deze foto’s is de hond terug te zien. Een leuk detail dus om tijdens deze fotoshoot weer terug te laten komen. 

LIEVE WOORDEN NA HET AFLEVEREN VAN DEZE NEWBORN FOTOSHOOT IN HEYTHUYSEN. 

Na de fotoshoot ben ik zorgvuldig aan de slag gegaan met het maken van de selectie en de nabewerking van de beelden. Deze foto’s worden vervolgens in een persoonlijke fotogalerij geplaatst zodat de ouders zelf kunnen kiezen welke foto’s ze graag willen ontvangen. Als je dan een appje krijgt van de mama met de volgende tekst;
“Geweldig mooie foto’s. Ik heb er een traan mee gelaten zo mooi vind ik ze. We zijn er super blij mee.”
Dan ben ik als fotograaf natuurlijk dolgelukkig. Daarnaast ontving ik ook nog de volgende lieve review van dit kersverse gezin.
“Suzan heeft voor ons meerdere shoots verzorgd: een loveshoot, onze bruiloft en een new born shoot. Suzan gaat professioneel te werk, met veel ideeën, luistert naar wensen en denkt mee. Dit alles met een zichtbare passie en enthousiasme voor haar vak. Wij zijn fan!”

Wil je graag meer informatie over de newbornshoots, klik dan hier.
Wil je meer blogs bekijken van newborn fotoshoots door Suzan Cillekens Fotografie klik dan hier.

Kijk mee en geniet van de beelden,
Liefs Suzan