NEWBORN FOTOSHOOT – NEWBORN FOTOGRAAF LIMBURG 

Wauwww, wat heb ik weer genoten van deze newborn fotoshoot aan huis.  In deze blog vertel ik meer over mijn visie, werkwijze en missie als newborn fotograaf Limburg. 

Mijn visie

Ik dat je gezin het allerbelangrijkste in je leven is. En met stipt op nummer 1 komt/komen daar jouw kindje(s). Wanneer je baby nog bij jou in je buik zit hebben jullie al een speciale band.  En deze band wordt alleen maar intenser en krachtiger. Beelden zorgen voor een blijvende en tastbare herinnering.  Besef je en sta eens even stil bij het volgende. Foto’s zijn een van de enige dingen door het verstrijken van tijd waardevoller worden. 

Mijn werkwijze

Ontspanning en huiselijkheid zijn voor mij heel belangrijk. Bij een newborn shoot kom ik bij jullie aan huis fotograferen. In alle rust hebben we de tijd om een mooie en diverse serie aan beelden te maken. Hierin is altijd jullie kindje leidend. Wanneer er even een rust moment of voeding nodig is, is hier altijd ruimte voor. 

Mijn missie – newborn fotoshoot – newborn fotograaf Limburg

Vond jij die 9 maanden al snel voor bij gaan?! Geloof me, uit ervaring weet ik dat wanneer jullie kleintje er straks is jullie volledig op zullen gaan hierin. Met iedere 3 uur voeden, kraamvisite, al dat genieten en het wennen aan elkaar ben je zo en aantal weken verder. En jullie ukkie is weer een aantal cm langer. Het is mijn missie om jullie baby op een mooie, natuurlijke en ontspannen manier vastlegt te leggen. Geniet samen tijdens de newborn shoot van dit mooie moment. Van jouw mooi gezin en jullie prachtig(e) kind(jes). Met als resultaat prachtige foto’s die jullie voor altijd kunnen koesteren. Jullie gelukmoment prachtig vastgelegd in beeld. 

WAUW DIT WIL IK OOK LATEN VASTLEGGEN – VERTEL ME MEER OVER DE NEWBORN SHOOT