baby fotograaf limburg en brabant

Kindjes groeien zo snel. Het liefst zou je de tijd even stil willen laten staan toch? Als newbornfotograaf, en als mama, weet ik precies hoe dat voelt. Foto's zorgen voor een tastbare herinnering aan deze bijzondere tijd! Mijn missie is dan ook het maken van een serie beelden die jullie voor altijd kunnen koesteren. Beelden die jullie herinneren aan hoe klein en mooi jullie baby was tijdens die eerste weken.

fotoshoot in baexem
fotoshoot in heythuysen fotograaf heythuysen weert leudal
newborn fotograaf brabant
newbornshoot born midden limburg
newborn shoot limburg - baby shoot limburg

over Suzan

Yes, ik wil herinneringen vastleggen

newborn fotograaf maasbree

IN HET PAKKET

· Fotoshoot van circa 1,5 tot 2 uur.

· Uitgebreide brochure met informatie & tips.

· 10 digitale foto’s in hoge resolutie. Zorgvuldig nabewerkt.

· Zelf je foto’s selecteren in een online galerij.

· Bijbestellen van extra foto’s mogelijk.

· Reiskosten 0,35 cent per KM.

· In het weekend vraag ik een toeslag van 50 euro.

265 EURO

boek nu

baby fotoshoot limburg
fotograaf weert newborn shoot limburg

Wij zijn zeer tevreden over onze newbornshoot door Suzan. Super mooie foto's en een gezellige sfeer tijdens de shoot. Ze neemt de tijd, is rustig, professioneel en stelt je op je gemak.We hebben de foto's heel snel ontvangen, echt fijn, gezien we zo benieuwd waren. Als we nog eens een fotoshoot willen, nemen we zonder twijfel contact op met Suzan!

baby shoot suzan cillekens fotografie

Een geweldige ervaring gehad tijdens de newbornshoot door Suzan. Suzan zelf is super enthousiast maar ook relaxt waardoor wij 100 procent onszelf konden zijn tijdens het maken van de foto’s en het geen moment ongemakkelijk voelde. Een voeding tussendoor of even een mopperende baby, Suzan is super geduldig en neemt echt de tijd voor je! We zijn super trots op onze mooie foto’s en zullen er geen spijt van krijgen deze bijzondere tijd vast te hebben laten leggen door Suzan! Dankjewel!

newborn fotograaf leudal roggel heythuysen

Voorbereiding

Nabewerking

Newbornshoot

Keuzegalerij

Na het boeken van jullie newbornshoot krijgen jullie een persoonlijk klantportaal. Vanuit hier worden jullie voorzien van alle informatie.

Ik kom bij jullie aan huis fotograferen. Ik leg jullie kindje op een ongedwongen manier vast. Hierbij probeer ik zo dicht mogelijk bij de werkelijkheid te blijven. In mijn beelden draait het om de connectie en liefde die jullie voor elkaar hebben.

Tijd om te kiezen!
Nadat ik klaar ben met mijn nabewerking komen jullie foto's in een mooie galerij in jullie klantportaal. Na het maken van jullie definitieve keuze maak ik alles in orde en ontvangen jullie de gekozen foto's.

Na de shoot ga ik aan de slag met het nabewerken van jullie reportage. Uit alle foto's die gemaakt zijn selecteer ik de mooiste en leukste beelden. Deze foto's worden vervolgens allemaal zorgvuldig nabewerkt.

veel gestelde vragen

fotograaf baby heythuysen newborn fotoshoot

Volg me op social media om op de hoogte te blijven en de nieuwste beelden te bekijken.

instagram

facebook

newborn fotograaf weert laar nederweert
newbornshoot venlo
baby fotoshoot weert nederweert limburg
newborn shoot midden limburg
Error, name is a required field.
Error, please enter a valid email address.
newborn shoot baby 3 maanden

BEKIJK SERIE

newbornshoot nederweert

BEKIJK SERIE