NEWBORN FOTOSHOOT

newborn fotograaf limburg baby fotograaf

Een tastbare herinnering voor altijd!

Ben je zwanger of hebben jullie een pasgeboren baby? Gefeliciteerd! Kindjes groeien zo snel.Juist daarom zijn die eerste weken/maanden enorm waardevol om vast te laten leggen. Als newborn fotograaf en als moeder zijnde weet ik precies hoe het voelt om de tijd even stil te willen laten staan. Foto's zorgen voor een tastbare herinnering aan deze bijzondere en unieke tijd! Mijn streven is dan ook het maken van een serie beelden die jullie voor altijd kunnen koesteren en waarbij jullie herinnerd worden aan hoe klein en lief jullie kindje was tijdens die eerste weken.

WERKWIJZE NEWBORNSHOOT

Nabewerking

Fotoshoot

Voorbereiding

Online keuzegalerij

Bij een newborn fotoshoot kom ik bij jullie aan huis fotograferen. Ik zal jullie baby op een ongedwongen manier vastleggen. Hierbij probeer ik zo dicht mogelijk bij de werkelijkheid te blijven en zal ik de baby dus niet in allerlei poses gaan leggen/wikkelen. Jullie baby staat centraal bij deze fotoshoot maar we maken ook volop beelden van jullie als gezin samen waarbij het vooral gaat om de connectie en liefde voor elkaar.

Na de fotoshoot ga ik aan de slag met het nabewerken van jullie reportage. Uit alle foto's die gemaakt zijn selecteer ik de mooiste en leukste beelden. Deze foto's worden vervolgens allemaal zorgvuldig nabewerkt.

Na het boeken van jullie newborn fotoshoot ontvangen jullie van mij een ebook. Met behulp van dit ebook ga ik jullie voorbereiden op de fotoshoot en voorzie ik jullie van alle benodigde informatie en tips.

Tijd om te kiezen!
Nadat ik klaar ben met mijn nabewerking zet ik de foto's in een online galerij. In deze galerij kunnen jullie zelf de gewenste foto's selecteren. Wanneer jullie een definitieve keuze gemaakt hebben maak ik alles in orde en ontvangen jullie de gekozen foto's.

Ik kan me goed voorstellen dat je nog een hele hoop vragen hebt over de newborn fotoshoot. Wellicht worden deze beantwoord op mijn pagina met veelgestelde vragen.

veel gestelde vragen

BEKIJK MIJN WERK

fotograaf weert newborn shoot limburg

"Als we nog eens een fotoshoot willen, nemen we zonder twijfel contact op met Suzan!"

Wij zijn zeer tevreden over onze newbornshoot door Suzan. Super mooie foto's en een gezellige sfeer tijdens de shoot. Ze neemt de tijd, is rustig, professioneel en stelt je op je gemak.

We hebben de foto's heel snel ontvangen, echt fijn, gezien we zo benieuwd waren. Als we nog eens een fotoshoot willen, nemen we zonder twijfel contact op met Suzan!

baby shoot suzan cillekens fotografie

"We zijn super trots op onze mooie foto’s"

Een geweldige ervaring gehad tijdens de newbornshoot door Suzan. Suzan zelf is super enthousiast maar ook relaxt waardoor wij 100 procent onszelf konden zijn tijdens het maken van de foto’s en het geen moment ongemakkelijk voelde. Een voeding tussendoor of even een mopperende baby, Suzan is super geduldig en neemt echt de tijd voor je! We zijn super trots op onze mooie foto’s en zullen er geen spijt van krijgen deze bijzondere tijd vast te hebben laten leggen door Suzan! Dankjewel!

newborn fotograaf heythuysen roggel leudal

IN HET PAKKET

· Fotoshoot van circa 90 - 120 minuten.

· Ebook met informatie en tips om jullie voor te bereiden op de newbornshoot.

· 15 digitale foto’s. Zorgvuldig nabewerkt en in hoge resolutie.

· Zelf de 15 foto’s selecteren uit een online galerij.

· Bijbestellen van extra foto’s mogelijk.

· Reiskosten 0,35 cent per KM, vanaf Leveroy 6091NP.

· In het weekend vraag ik een toeslag van €40,-

230 EURO

boek nu

TIJDELIJKE ACTIE

Boek je een zwangerschapsshoot en newbornshoot tegelijkertijd dan ontvang je 3 extra digitale foto's bij je newbornshoot.

NEWBORN FOTOSHOOT IN HEYTHUYSEN

fotoshoot in heythuysen fotograaf

Nadat ik afgelopen najaar de bruiloft van dit lieve koppel heb mogen fotograferen nodigde ze me nu uit om een fotoreportage te maken van hun pasgeboren baby. In deze blog neem ik jullie mee met deze lifestyle newborn fotoshoot in Heythuysen.

LEES VERDER

newborn fotograaf nederweert weert roggel

DE LIFESTYLE NEWBORNSHOOT

Lifestyle fotografie is een pure en ongedwongen manier van fotograferen. Als newborn fotograaf ga ik op zoek naar beelden die puur warm en liefdevol zijn. Veel knuffelen en genieten van jullie kindje zonder hierbij de baby in allemaal ingewikkelde en speciale poses te leggen. De interactie en liefde tussen de ouders/gezin en de pasgeboren baby worden vastgelegd.

LEES VERDER