fotoshoot in baexem

Kindjes groeien zo snel. Als newbornfotograaf en als moeder zijnde weet ik precies hoe het voelt om de tijd even stil te willen laten staan. Foto's zorgen voor een tastbare herinnering aan deze bijzondere tijd! Mijn missie is dan ook het maken van een serie beelden die jullie voor altijd kunnen koesteren en waarbij jullie herinnerd worden aan hoe klein en lief jullie kindje was tijdens die eerste weken.

fotoshoot in heythuysen fotograaf heythuysen weert leudal
newborn fotoshoot nederweert
newbornshoot born midden limburg
newborn fotoshoot aan huis

Nabewerking

Keuzegalerij

Bij de newbornshoot kom ik bij jullie aan huis fotograferen. Ik leg jullie baby op een ongedwongen manier vast. Hierbij probeer ik zo dicht mogelijk bij de werkelijkheid te blijven. Jullie kindje zal dus niet in allerlei poses neergelegd wikkelt worden. In mijn series draait het om de connectie en liefde die jullie voor elkaar hebben.

Tijd om te kiezen!
Nadat ik klaar ben met mijn nabewerking zet ik de foto's in een online galerij. Hier kunnen jullie zelf de foto's selecteren. Na het maken van jullie definitieve keuze maak ik alles in orde en ontvangen jullie de gekozen foto's.

Na het boeken van jullie newborn shoot ontvangen jullie van mij een brochure. Hierin voorzie ik jullie van alle benodigde informatie en tips.

Na de fotoshoot ga ik aan de slag met het nabewerken van jullie reportage. Uit alle foto's die gemaakt zijn selecteer ik de mooiste en leukste beelden. Deze foto's worden vervolgens allemaal zorgvuldig nabewerkt.

newborn fotograaf leudal roggel heythuysen
fotograaf weert newborn shoot limburg

Wij zijn zeer tevreden over onze newbornshoot door Suzan. Super mooie foto's en een gezellige sfeer tijdens de shoot. Ze neemt de tijd, is rustig, professioneel en stelt je op je gemak.

We hebben de foto's heel snel ontvangen, echt fijn, gezien we zo benieuwd waren. Als we nog eens een fotoshoot willen, nemen we zonder twijfel contact op met Suzan!

baby shoot suzan cillekens fotografie

Een geweldige ervaring gehad tijdens de newbornshoot door Suzan. Suzan zelf is super enthousiast maar ook relaxt waardoor wij 100 procent onszelf konden zijn tijdens het maken van de foto’s en het geen moment ongemakkelijk voelde. Een voeding tussendoor of even een mopperende baby, Suzan is super geduldig en neemt echt de tijd voor je! We zijn super trots op onze mooie foto’s en zullen er geen spijt van krijgen deze bijzondere tijd vast te hebben laten leggen door Suzan! Dankjewel!

newbornshoot met gezin

Bekijk fotoshoots

fotoshoot in heythuysen fotograaf

Newborn fotoshoot in Heythuysen

BEKIJK SERIE

newbornshoot nederweert

Newborn shoot Nederweert

BEKIJK SERIE

newborn fotograaf maasbree

IN HET PAKKET

· Fotoshoot van circa 90 - 120 minuten.

· Brochure met informatie en tips om jullie voor te bereiden op de newbornshoot.

· 15 digitale foto’s. Zorgvuldig nabewerkt en in hoge resolutie.

· Zelf de 15 foto’s selecteren uit een online galerij.

· Bijbestellen van extra foto’s mogelijk.

· Reiskosten 0,35 cent per KM, vanaf Leveroy 6091NP.

245 EURO

boek nu

Combinatie deal

Boek jij je zwangerschapsshoot en newbornshoot samen, dan ontvang je 2 extra digitale foto's bij je newbornshoot.

newborn fotograaf weert laar nederweert
newbornshoot venlo
baby fotoshoot weert nederweert limburg

Veel gestelde vragen

Error, name is a required field.
Error, please enter a valid email address.
fotograaf baby heythuysen newborn fotoshoot

Volg me op social media om op de hoogte te blijven en de nieuwste beelden te bekijken.

instagram

facebook