NEWBORN SHOOT AAN HUIS – NEWBORN FOTOGRAAF LIMBURG

Het fijne aan een newborn shoot aan huis is dat jullie in jullie eigen vertrouwde omgeving zijn. Geen ongemakkelijk gesleep met de maxi cosi, flesjes, de luiers en allemaal andere baby spullen. Jullie hebben alles bij de hand en kunnen op een rustig tempo door de shoot heen bewegen. Thuis, de plek waar je samen zoveel geluksmomenten ervaart. Als ik aan thuis denk, denk ik aan gezelligheid, warmte en heel veel leuke momenten. Hoe mooi is het om hier foto’s te laten maken van jullie pasgeboren baby en gezin.

Newborn shoot met broertje en/of zusje 

Ook voor broertjes en/of zusjes is een newborn shoot aan huis ideaal. Jullie pasgeboren baby staat natuurlijk centraal maar ook jullie andere kindje wordt hierin meegenomen. Broertjes en of zusjes worden gedurende het fotograferen er steeds enkele keren kort bij betrokken. Zijn ze er vervolgens weer (even) klaar mee dan is dat helemaal prima. Tussendoor kunnen de broertjes/zusjes gewoon lekker hun ding doen waardoor het ook voor hun een ontspannen, herkenbare en huiselijke sfeer is.

fotoshoot met baby en gezin

Lieve woorden

“ We hebben bij Suzan de newborn shoot laten vastleggen. Dit op aanraden van 2 vriendinnen die ook bij haar de newborn shoot hebben gedaan en hier heel tevreden over waren!Wij zijn heel blij met het mooie resultaat! Bij binnenkomst moest ons meisje nog het flesje dit was allemaal geen probleem! We hebben eerst gekletst over hoe de zwangerschap en hoe de geboorte is gegaan. Hierdoor leer je elkaar ook een beetje kennen en voel je je op gemak . Wij zouden haar zeker aanraden aan anderen voor welke shoot dan ook ! En we gaan haar wellicht nog een keer vragen voor een shoot! Nogmaals heel erg bedankt voor deze mooie foto’s ! Dit is voor onze meiden een mooie herinnering voor later !

newborn fotograaf aan huis

fotoshoot met baby

newborn fotograaf brabant

newbornshoot met zusje

baby shoot thuis

newborn fotoshoot aan huis

DEZE HERINNERINGEN WILLEN WIJ OOK VASTLEGGEN!