NEWBORN SHOOT LIMBURG

𝐍𝐞𝐰𝐛𝐨𝐫𝐧 𝐬𝐡𝐨𝐨𝐭 𝐋𝐢𝐦𝐛𝐮𝐫𝐠 – 𝐧𝐞𝐰𝐛𝐨𝐫𝐧 𝐬𝐡𝐨𝐨𝐭 𝐚𝐚𝐧 𝐡𝐮𝐢𝐬

Als mama van twee jongens weet ik wat voor “volksverhuizing” het is om met je pasgeboren baby van a naar b te gaan. In de eerste weken na mijn bevalling vond ik dit maar een gedoe. Ben ik iets vergeten? Wel of niet nog snel een voeding geven voordat we vertrekken? Oh ja natuurlijk ook dat nog, een vieze spuitluier!

Bij het fotograferen van een pasgeboren baby kom ik altijd aan huis. Je bent in je vertrouwde omgeving, hebt je eigen spulletjes en kunt op je eigen tempo door de shoot heen. Met als resultaat unieke beelden die niemand anders heeft.

𝐇𝐨𝐞 𝐨𝐮𝐝 𝐦𝐨𝐞𝐭 𝐦𝐢𝐣𝐧 𝐛𝐚𝐛𝐲 𝐳𝐢𝐣𝐧 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐞𝐞𝐧 𝐧𝐞𝐰𝐛𝐨𝐫𝐧 𝐬𝐡𝐨𝐨𝐭?

Een pasgeboren baby leg ik vast wanneer hij/zij ongeveer tussen de 2 a 6 weken oud is. De newbornshoots worden altijd al van te voren ingepland in mijn agenda. We gaan hierbij uit van jou uitgerekende datum.

𝐇𝐨𝐞 𝐥𝐚𝐧𝐠 𝐝𝐮𝐮𝐫𝐭 𝐞𝐞𝐧 𝐧𝐞𝐰𝐛𝐨𝐫𝐧 𝐬𝐡𝐨𝐨𝐭?

Meestal ben ik 1,5 tot 2 uur aanwezig. Hoe de shoot verloopt hangt volledig af van jullie kleintje. Als newbornfotograaf volg ik het ritme van jullie baby. Een voeding, verschoning of kort rustmoment tussendoor zijn geen enkel probleem. Plan het dagdeel waarop de shoot plaatsvind vrij in jullie agenda. Zo kunnen we in alle rust en ontspanning fotograferen en is er altijd ruimte voor wat uitloop mocht dit nodig zijn.

𝐖𝐚𝐧𝐧𝐞𝐞𝐫 𝐤𝐚𝐧 𝐢𝐤 𝐡𝐞𝐭 𝐛𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐝𝐞 𝐧𝐞𝐰𝐛𝐨𝐫𝐧 𝐬𝐡𝐨𝐨𝐭 𝐛𝐨𝐞𝐤𝐞𝐧?

Het is slim om al tijdens je zwangerschap contact op te nemen om een shoot in te plannen. Zo ben je verzekerd van een plek. Natuurlijk kun je na de geboorte van jullie kindje ook altijd informeren. Wellicht heb je geluk en is er nog plek vrij.

𝐘𝐞𝐬, 𝐢𝐤 𝐰𝐢𝐥 𝐝𝐞𝐳𝐞 𝐛𝐢𝐣𝐳𝐨𝐧𝐝𝐞𝐫𝐞 𝐩𝐞𝐫𝐢𝐨𝐝𝐞 𝐥𝐚𝐭𝐞𝐧 𝐯𝐚𝐬𝐭𝐥𝐞𝐠𝐠𝐞𝐧!

𝐌𝐞𝐞𝐫 𝐢𝐧𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐭𝐢𝐞 𝐨𝐯𝐞𝐫 𝐝𝐞 𝐧𝐞𝐰𝐛𝐨𝐫𝐧 𝐟𝐨𝐭𝐨𝐬𝐡𝐨𝐨𝐭