NEWBORN SHOOT MET EEN BABY VAN 3 MAANDEN

Weet je dat een newborn shoot heel goed in te plannen is op twee verschillende momenten…?
Je kunt een newborn shoot namelijk doen vlak na de geboorte van jullie baby maar ook juist iets later wanneer jullie kindje iets ouder is. In deze blog vertel ik meer over de twee verschillende opties en hun voor en nadelen.

Newborn fotoshoot

De newborn shoots die ik doe worden ook wel lifestyle reportage genoemd. Deze vakterm mag je weer meteen vergeten want dit is verder helemaal niet interessant. Kort samengevat houdt zo een fotoshoot in dat de baby en zijn ouders, broertjes en zusjes vastlegt worden zoals ze zijn. Dit alles aan huis in je eigen vertrouwde omgeving. Er wordt geen gebruik gemaakt van mandjes, doeken, studio lampen enzovoorts. Deze shoot kan op 2 momenten gepland worden. 

Newborn shoot vlak na de geboorte

Een pasgeboren baby leg ik vast wanneer deze ongeveer tussen de 2 a 7 weken oud is. De newborn shoot plannen we alvast samen in. We gaan hierbij uit van jouw uitgerekende datum. Wanneer de shoot in deze periode plaatsvindt heb je meer kans dat jullie baby (een gedeelte van/tijdens de fotoshoot) slaapt. Jullie kindje is nog een zichtbaar lief en klein pasgeboren kindje. 

Newborn shoot met een baby van 3 maanden

Vanaf 3 maanden gaat je baby echt met je communiceren, de kleine gaat gericht lachen, volgt wat jullie doen en is dolgelukkig bij het zien en knuffelen van mama en papa. Er is meer kans op interactie en mooie helder geopende ogen. Een bijkomend voordeel is dat jullie zelf al meer gewend zijn aan jullie nieuwe rol als mama en papa. Do i need to say more?! Perfect dus voor een geweldige fotoshoot met jullie kleintje. 

Hieronder zie je beelden van een newborn shoot met een baby van 3 maanden.

DIT WIL IK OOK!

MEER INFORMATIE OVER DE NEWBORNSHOOT