NEWBORN SHOOT NEDERWEERT

Voor deze newborn shoot ging ik naar Nederweert waar ik inmiddels zeer regelmatig te vinden ben als fotograaf. Ik ontmoette hier twee trotse kersverse ouders met hun zoontje van twee weken oud. In deze blog lees je meer over de newbornshoot en kun je de beelden bekijken.

NEWBORN SHOOT NEDERWEERT

Bij binnenkomst was het eerst tijd voor een flesje. Terwijl de kleine man lekker dronk konden wij even rustig kennismaken. Samen met papa bekeek ik alvast de slaapkamer en de babykamer zodat ik kon beoordelen hoe de lichtomstandigheden hier waren. Het was een zwaarbewolkte dag waardoor niet alle plekken in huis even geschikt waren. Voor mij is het dan belangrijk om plekken te kiezen met voldoende licht inval. In de meeste gevallen zal ik dan dus dicht bij een raam fotograferen. 

SUUS JE HAKT LEDENMATEN AF?

Ja jongens dat weet ik. En dit doe ik met opzet. Door dit te doe kan ik de emotie nog beter daar leggen waar ik hem belangrijk vind. Tijdens mijn newbornshoot doe ik dit heel regelmatig. Juist door dit te doen vang ik nog beter de emoties en connectie. De beelden worden ook veel dynamischer en krijgen meer diepte. 

En juist dit is waar het voor mij om gaat. Het vastleggen van die mooie en unieke band tussen jullie en jullie pasgeboren baby. Jullie kindje gewoon lekker zoals die zelf is. Want kijk dan, dat handje wat papa daar zo stevig vastpakt. Dat zijn de details die het echt maken en die laten zien hoe bijzonder het is om mama en papa te mogen zijn!

Kijk mee en geniet van de beelden van deze newbornshoot in Nederweert.
Liefs Suzan

IK WIL OOK EEN NEWBORNSHOOT!