NEWBORNSHOOT WEERT

ZO LIEF EN KLEIN..

Ben jij ook verliefd op de miniteentjes van je kindje? Zelf ben ik er dol op! Als ouders van een pasgeboren baby is het natuurlijk een beetje raar om het je nu al voor te stellen, maar er komt een dag dat de kraamtijd enkel nog een vage herinnering was. Een periode van slaaptekort, wennen aan jullie nieuwe leven samen, (borst)voeding en al die eerste keren samen met jullie baby. Je kindje groeit op voordat je het weet. 

Hoe mooi is het om een tastbare herinnering te hebben aan deze bijzondere en unieke tijd? Als newborn fotograaf en als moeder zijnde weet ik precies hoe het voelt om de tijd even stil te willen laten staan. Mijn streven is dan ook het maken van een serie beelden die jullie voor altijd kunnen koesteren en waarbij jullie herinnerd worden aan hoe klein en lief jullie kindje was tijdens die eerste weken. In deze blog neem ik jullie mee met een lifestyle newbornshoot in Weert.

NEWBORNSHOOT WEERT

Een paar weken geleden mocht ik op bezoek bij dit kersverse gezinnetje in Weert voor een newborn shoot. Ik werd enthousiast ontvangen door de ouders in een prachtig huis waar veel mooie hoekjes waren om te fotograferen. De kleuren van de kleding en accessoires waren perfect op elkaar en op de omgeving afgestemd waardoor er rust, warmte en eenheid ontstond in de fotoserie.  

EEN TASTBARE HERINNERING

Deze lieve woorden ontving ik van de ouders na het leveren van de beelden:
“Wij zijn zeer tevreden over onze newbornshoot door Suzan. Super mooie foto’s en een gezellige sfeer tijdens de shoot. Ze neemt de tijd, is rustig, professioneel en stelt je op je gemak. We hebben de foto’s heel snel ontvangen, echt fijn, gezien we zo benieuwd waren. Als we nog eens een fotoshoot willen, nemen we zonder twijfel contact op met Suzan!”

Wil je graag meer foto’s zien van andere newbornshoots, klik dan hier om meer werk te bekijken. 
Kijk mee en geniet van de beelden,
Liefs Suzan