newborn shoot limburg

Mama en papa worden is het mooiste wat er is! Jullie kunnen waarschijnlijk niet wachten tot jullie je kindje in je armen hebben.

Door deze periode vast te laten leggen op een echte en tijdloze manier kunnen jullie samen altijd terug naar deze mooie periode vol met mijlpalen en geluksmomenten.

newborn fotoshoot aan huis met gezin
newborn fotograaf limburg brabant gelderland
newborn fotograaf heythuysen roggel leudal
newbornfotograaf verkoop producten
newborn fotograaf specialist

Over suzan

Yes, leg onze geluksmomenten vast

HOE WERK HET

Newbornshoot

Bestelsessie

Ja het is eindelijk zo ver!
Het moment waarop jullie de foto’s voor het eerst te zien krijgen. Na het bekijken van de beelden nemen we samen de tijd om te kijken welke producten jullie graag willen bestellen. Hierbij voorzie ik jullie van een passend advies en neem het drukwerk uit handen.

Mijn werkwijze is persoonlijk en op maat gemaakt. Jullie worden van a tot z begeleid. Na jullie aanvraag neem ik telefonisch contact op. Zo kan ik vragen beantwoorden en gericht advies geven passend bij jullie situatie. Voelen jullie een yes dan plannen we samen een datum en locatie in voor jullie shoot en bestelsessie.

Jullie kindje is uniek, klein als hij/zij is met een heel eigen karakter en uiterlijke kenmerken. En dit kan ik voor jullie vastleggen.

Bij de newbornshoot kom ik bij jullie aan huis. We nemen alle tijd om een mooie serie beelden te maken.

Mijn focus ligt op een unieke ervaring, persoonlijk contact en het maken van tastbare herinneringen. Bij jullie shoot zitten de digitale bestanden inbegrepen in een resolutie van 20/30cm. Perfect voor kleine afdrukken en online gebruik. Voor de beste en mooiste (wand)producten en albums adviseer ik jullie met veel liefde verder tijdens de bestelsessie in mijn atelier in Roggel.

unieke wanddecoratie newbornshoot
newborn fotograaf maasbree

Newbornshoot aan huis.

Een uitgebreid magazine met informatie & tips.

Professionele editing.

Alle bewerkte foto's digitaal in resolutie 20/30cm

Bestelsessie, waarin we samen jullie producten samenstellen naar wens.

Reiskosten 0,45ct per km.

•In het weekend vraag ik een toeslag van 60,-

Boek nu

Bekijk prijslijst producten

newbornshoot venlo
newborn fotoshoot aan huis

Een geweldige ervaring gehad tijdens de newbornshoot door Suzan. Suzan zelf is super enthousiast maar ook relaxt waardoor wij 100 procent onszelf konden zijn tijdens het maken van de foto’s en het geen moment ongemakkelijk voelde. Een voeding tussendoor of even een mopperende baby, Suzan is super geduldig en neemt echt de tijd voor je! We zijn super trots op onze mooie foto’s en zullen er geen spijt van krijgen deze bijzondere tijd vast te hebben laten leggen door Suzan! Dankjewel!

fotograaf baby heythuysen newborn fotoshoot

Volg mij op social media of schrijf je in voor mijn nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, mee te kijken met behind the scenes beelden & mijn nieuwste werk te zien.

Instagram

facebook

nieuwsbrief

Neem contact op

Spreekt mijn werk jullie aan en zijn jullie enthousiast, super leuk! Vul het onderstaand formulier in zodat ik contact met jullie kan opnemen. Liefs Suzan

fotoshoot in heythuysen fotograaf heythuysen weert leudal
baby fotograaf baby shoot aan huis

Baby fotoshoot aan huis

Bekijk serie

baby fotograaf limburg en brabant

Newborn fotograaf

Limburg & Brabant

Bekijk serie

Newbornshoot Brabant