newborn shoot limburg

Mama en papa worden is het mooiste wat er is! Jullie kunnen waarschijnlijk niet wachten tot jullie je kindje in je armen hebben.

Door deze periode vast te laten leggen op een echte en tijdloze manier kunnen jullie samen altijd terug naar deze mooie periode vol met mijlpalen en geluksmomenten.

babyfotograaf specialist baby
newborn fotograaf heythuysen roggel leudal
newborn fotograaf brabant
newborn fotograaf limburg brabant gelderland
newborn fotoshoot aan huis met gezin

In een wereld vol digitale connecties en schermtijd, wil ik dat je even stilstaat bij wat écht belangrijk is. Het is prachtig om te zien hoe de ogen van kinderen oplichten en hun glimlach van oor tot oor gaat, wanneer ze hun eigen foto tastbaar terugzien. Ze voelen zich trots en geliefd. Het zijn niet de likes op social media die hen dit gevoel geven, maar de echte, tastbare herinneringen die ze kunnen vasthouden en koesteren.

En voor jullie als ouders zijn deze foto's momenten van trots, liefde en connectie. En elke keer als jullie de foto’s zien, worden jullie geraakt door emoties.

Over suzan

yes, dit klinkt geweldig

HOE WERK HET

Newbornshoot

Bestelsessie

Persoonlijke begeleiding

Tijdens een persoonlijke bestelsessie bij mij op kantoor krijgen jullie, jullie prachtige foto’s voor het eerst te zien. Jullie zien mijn wall-art, foto albums en fine art prints. Ik voorzie jullie van advies op maat en neem het drukwerk uit handen.

Tijdens een telefonische afspraak brengen we al jullie wensen in kaart. Zijn we een match dan maken plannen we alles samen in. Jullie worden volledig begeleid en ontzorgt tijdens het hele traject.

Jullie kindje is uniek, klein als hij/zij is met een heel eigen karakter en uiterlijke kenmerken. En dit kan ik voor jullie vastleggen. Bij de newbornshoot kom ik bij jullie aan huis. We nemen alle tijd om een mooie serie beelden te maken.

Mijn focus ligt op het maken van tastbare herinneringen waarbij ik zorg voor persoonlijk contact en een unieke ervaring. Bij jullie shoot zitten 10 digitale bestanden na keuze inbegrepen. Voor de mooiste wall-art, foto albums en fine art prints adviseer ik jullie met veel liefde verder tijdens de bestelsessie in mijn atelier in Roggel.

unieke wanddecoratie newbornshoot
newborn fotograaf maasbree

Newbornshoot aan huis.

Een uitgebreid magazine met informatie & tips.

Professionele editing.

10 foto's digitaal, afdrukbaar tot a4 formaat.

Bestelsessie, waarin we samen jullie producten samenstellen naar wens.

Reiskosten 0,45ct per km.

•In het weekend vraag ik een toeslag van 60,-

Boek nu

Bekijk prijslijst producten

"Bij het zien van de foto's een traantje moeten laten"

Een hele gezellige, fijne en meedenkende fotografe. Bij het zien van de foto's een traantje moeten laten. Waar we ook een prachtig fotoboek van mochten ontvangen. Met hele goeie kwaliteit, iets wat voor altijd mooi blijft om in terug te kijken. Zo prachtig hoe deze foto's zijn en de samenwerking is gegaan.Ontzettend dankbaar.

"Wat zijn wij blij met onze foto's en producten"

Suzan heeft ons super fijn op ons gemak gesteld en de shoots waren heel relaxt en gezellig. We voelde ons geen moment ongemakkelijk en Suzan nam alle tijd. Suzan heeft ons op een super mooie manier vastgelegd en wij kunnen er nu voor altijd van genieten door de fijne producten die we hebben uitgezocht. Die trouwens ook van perfecte kwaliteit zijn. Of Suzan een aanrader is? Heel zeker!

newborn fotograaf specialist

Volg mij op social media of schrijf je in voor mijn nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, mee te kijken met behind the scenes beelden & mijn nieuwste werk te zien.

Instagram

facebook

nieuwsbrief

NEEM CONTACT OP

Vul het onderstaand formulier in zodat ik contact met jullie kan opnemen. Liefs Suzan

fotoshoot in heythuysen fotograaf heythuysen weert leudal
baby fotograaf baby shoot aan huis

Baby fotoshoot aan huis

Bekijk serie

baby fotograaf limburg en brabant

Newborn fotograaf

Limburg & Brabant

Bekijk serie

Newbornshoot Brabant