fotograaf limburg weert heythuysen nederweert

Wat leuk dat je op mijn website terecht gekomen bent en nieuwsgierig bent naar wie er achter deze naam schuilt.

Ik ben Suzan Cillekens, een fotograaf geboren en getogen in het prachtige dorpje Leveroy. Hier woon ik nu nog steeds samen met mijn lieve vriend en twee zoontjes Sem en Stef.

Mijn voorliefde voor fotograferen gaat al terug naar de tijd dat ik nog een klein meisje was. Wanneer ik samen met mijn ouders en broertje op vakantie ging nam ik altijd een camera mee. Ja zo eentje van de kruitvat waar nog rolletjes in zaten!

Naast mijn werk als fotograaf ben ik drie dagen in de week werkzaam als activiteitenbegeleidster bij een epilepsiecentrum.

MIJN FOTOGRAFIESTIJL

Mijn fotografiestijl kenmerkt zich met warme pure en liefdevolle foto’s. Als fotograaf ga ik op zoek naar ontspannen en spontane beelden waarbij ik het liefst zo dicht mogelijk bij de werkelijkheid blijf en waarbij iedereen zichzelf kan zijn. Met veel enthousiasme leg ik de echte emoties en connecties tussen jullie vast. Deze momenten betekenen zoveel meer dan geposeerde foto’s. Je zult bij mij weinig foto’s terugvinden waarop jullie netjes op een rijtje staan en geforceerd glimlachen in mijn lens.

Ik ben dol op de natuur en veel van mijn fotoshoots zijn daarom op mooie natuurlijke locaties. Deze omgevingen zijn voor mij een bron van inspiratie. Ik kan hier volop variëren en beelden creëren die aansluiten bij mijn stijl. Fotograferen op locatie zorgt er tevens voor dat jullie minder het gevoel krijgen dat jullie aan het poseren zijn waardoor het veel makkelijker is om een shoot spontaan te laten verlopen. Als fotograaf maak ik gebuikt van de locatie en het licht en speel ik met kleine opdrachten om jullie ontspannen en echt op beeld vast te leggen.

Hebben jullie zelf nog geen locatie in gedachten? Geen probleem. Graag denk ik met jullie mee in het vinden van een geschikte locatie. Zelf fotografeer ik veel op locaties in midden Limburg. Zoals Weert, Heythuysen, Leudal en omstreken. Ik heb een locatiegids gemaakt waarin ik jullie voorzie van veel informatie die helpt bij het kiezen van de juiste locatie.

Mijn streven is om jullie tijdens de shoot op jullie gemak te stellen, zodat jullie een mooie ervaring en een tastbare herinnering rijker zijn. Zowel voor als tijdens de shoot zal ik jullie van tips voorzien zodat we samen tot het best mogelijke resultaat komen.

Warm, puur & liefdevolle beelden

EEN AANTAL LEUKE WEETJES OVER MIJ

· De mensen die mij kennen noemen me allemaal Suus.

· Een echt dorpsmens. Geboren en getogen in het prachtige pittoreske dorpje Leveroy.

· Een rasechte Limburgse. Typen en schrijven in het dialect zijn geen enkel probleem voor mij. En natuurlijk niet te vergeten, vlaai!

· Liefhebber van de natuur. Zet me niet (te lang) in een grote stad neer want daar word ik niet gelukkig van.

· Met grote regelmaat te vinden op de lokale voetbalclub.

· Een hecht familiemens. Dol op familiefeestjes! Zelfs nu alle “kids” volwassen zijn zie ik al mijn neefjes en nichtjes nog met zeer grote regelmaat.

· Mega perfectionistisch. Hierdoor merk ik vaak vele details op en ga ik door tot ik 100 procent tevreden ben. Een kwaliteit met voor en nadelen.

· Dolgelukkig als ik met mijn camera aan de slag mag en mooie beelden en herinneringen voor mensen mag creëren.

Heb je vragen of wil je vrijblijvend kennismaken? Ik kijk uit naar je berichtje!

Liefs, Suzan