Geluksmomenten zitten vaak in kleine dingen. Ik geloof dat de mensen waarvan wij houden het allerbelangrijkste in ons leven zijn. En dat het samen maken en delen van herinneringen het meest waardevolle is dat er bestaat. Hoe mooi is het als die herinneringen vastgelegd worden?

Hoi, Ik ben Suzan en ik ben er voor de mensen die net als mij het leven en al die bijzondere momenten met hun dierbare willen vieren. Met mijn camera maak en verzamel ik waardevolle momenten en herinneringen. Dit alles om jullie te laten beseffen hoeveel moois je bezit. Foto's zijn tastbare herinneringen die steeds waardevoller worden en waarvan je er meer wilt verzamelen!

Dit ben ik

Gezelligheid, humor en vrolijkheid zijn voor mij heel belangrijk. Spontane momenten waarbij mensen langskomen vind ik heerlijk. Tijdens een wandeling door het dorp tref je me vaak ergens kletsend met een van mijn dorpsgenoten

Mijn gezin

Mijn mannen.. Ik kan me mijn leven niet meer voorstellen zonder mijn vriend Martijn en zoontjes Sem en Stef. Toen ik mama werd realiseerde ik me dat veel van de clichés waar zijn. De mijlpalen vliegen voorbij.

Vier die momenten

Veel van mijn eigen herinneringen hangen samen met beelden. Wanneer ik foto’s bekijk herbeleef ik veel momenten. Het wordt allemaal levendig en ik krijg een intens gelukkig gevoel. Dit gevoel gun ik jou ook!

Dat ik elke keer weer leuke mensen mag vastleggen die het, net als ik, belangrijk vinden om momenten te koesteren is voor mij heel bijzonder.

Mijn eigen gezin.

Foto: Sandra Bierens photography

Mijn missie

Fotografie is mijn manier om te laten zien hoe mooi jullie zijn. Het is mijn missie om de bijzondere en unieke band tussen jullie vast te leggen en hierbij echte verhalen te vertellen van echte mensen. Ik geloof in beelden met echte emoties waarbij de connectie tussen jullie zichtbaar is. Beelden waarin jullie jezelf herkennen en terugzien zoals jullie zijn.

Vinden jullie het belangrijk om waardevolle momenten te koesteren? Dan zijn we een match! Door te investeren in beelden kunnen jullie straks een kleine reis maken, terug in de tijd en het moment. Jullie geluksmoment.

Yes, leg mijn geluksmoment vast!