PERSONAL BRANDING FOTOSHOOT IN EEN PRACHTIGE B&B

PERSONAL BRANDING FOTOSHOOT 

Vroeg in de ochtend vertrok ik naar het prachtige Belgische zuid Limburg. Hier had ik afgesproken met Esmee voor haar personal branding fotoshoot. Na een autorit door het heuvelachtige landschap van zuid Limburg kwam ik aan op de bestemming. Een mooie en veelzijdige B&B. 

DE VOORBEREIDING

Alvorens de fotoshoot heeft Esmee een uitgebreide lijst ingevuld en hebben we telefonisch gesproken. Op deze manier kwam ik meer te weten over Esmee, haar onderneming, en haar wensen voor haar personal branding shoot. Merk en kernwaarden die onder andere naar voren kwamen waren. Rauw en puur. Direct doch warm. Met lef, liefde en een lach. Esmee wil graag het volgende uitstralen;  Een sympathieke levenslustige dame, die verstand heeft van zaken. Jong, doch professioneel. Haar kracht is mensen in verbinding voortbewegen. 

personal branding shoot op locatie

DE LOCATIE VAN DE PERSONAL BRANDING SHOOT

De B&B was echt enorm veelzijdig, met heel veel leuke hoekjes, zitplekken en ruimtes. Een locatie die goed aansloot bij hetgeen Esmee graag wilt uitstralen. Hierdoor was het voor mij als fotograaf een ideale setting waarbij ik snel een veelzijdige beeldbank kon creëren voor Esmee. Toen we alle foto’s op locatie gemaakt hadden stapte we samen in de auto om nog even kort enkele foto’s te maken op een prachtige heuvelachtige locatie. 

ESMEE KOPPEN TRAINING EN COACHING

Een lang gekoesterde droom wordt werkelijkheid. Esmee start haar eigen coachingspraktijk in Utrecht; Koppencoaching. Ze biedt coaching en begeleiding aan jong volwassenen die graag meer zelfinzicht willen verkrijgen. Daarnaast geeft ze trainingen en workshops op het gebied van persoonlijke ontwikkeling om meer zelfinzicht te creëren. Denk aan onderwerpen zoals mindset, veerkracht, geweldloos communiceren en tegenslag. Voor nu gaat ze zich allereerst richten op RAUW; aandacht voor verlies, verdriet en verandering.

Esmee zegt hier zelf over:
“Rauw is puur, echt, direct doch warm. Geen geitenwollensokken of depressieve bedoeling wel echt mensenwerk. Praten over de dingen waar anderen vaak liever niet over praten. Over de shit in je leven. Niet altijd makkelijk, wel luchtig. Mijn missie is dan ook het abnormale normaal maken, de taboes voorbij.”

Wil je Esmee volgen of graag met haar in contact komen neem dan een eens kijkje op haar kanalen.
Instagram: Rauw coaching
Facebook: Rauw coaching

rauw fotografie zakelijk details

ERVARINGEN VAN ESMEE MET SUZAN CILLEKENS FOTOGRAFIE

Na het afleveren van de beelden ontving ik een uitgebreide review van Esmee waarin ze haar ervaringen met mij deelde.

“Ik heb Suzan zien groeien van “hobby” naar beroepsmatig fotograaf. Dat ze echt een professional in haar vak is heb ik aan den lijve ondervonden door mijn personal branding fotoshoot met haar.
Vooraf ontving ik een duidelijke instructiemail met een duidelijke zakelijke fotoshoot gids, waardoor de kaders en opties duidelijk voor me waren. De uitgebreide vragenlijst die ik vooraf invulde gaf mij en Suzan de gelegenheid om goed na te denken over wat ik wilde uitstralen op mijn foto’s. Suzan kreeg hierdoor een goed beeld van mijn bedrijf en mijn wensen. Ze was flexibel door naar een toffe locatie te komen en dacht mee in mogelijkheden.De shoot was heel relaxed, ze dacht echt na over hoe mijn foto’s zo eigen mogelijk konden zijn, liet mij zelf keuzes maken, maar dacht ook mee en was daarbij eerlijk.Na de shoot kreeg ik al sneller dan verwacht de bewerkte foto’s toegestuurd, via een eigen portaal kon ikzelf een keuze maken uit de bewerkte voor selectie.Ik heb een toffe ervaring gehad en ben blij dat ik voor Suzan heb gekozen. De foto’s zijn echt boven verwachting mooi geworden!”

Wil je meer weten over de personal branding fotoshoot, klik dan hier om mijn portfolio te bekijken en meer te lezen over mijn werkwijze. 

Kijk mee en geniet van de beelden,
Liefs Suzan

fotograaf zakelijke fotoshoot limburg
beeldbank coach fotograaf
zakelijke fotoshoot op locatie
zakelijk portret op locatie limburg
details beeldank
details beeldbank fotoshoot
details beeldbank shoot
spontaan zakelijk portret
personal branding fotograaf limburg
personal branding fotoshoot coach
fotoshoot coach portret
zakelijk portret fotoshoot
personal branding fotoshoot limburg
SHARE THIS STORY