PERSONAL BRANDING SHOOT

Zet je onderneming in de spotlight en trek je ideale klanten aan met unieke en persoonlijke foto’s!

Heb je het idee dat jij jezelf en je onderneming nog niet voldoende laat zien . Trek je niet je ideale doelgroep aan doordat ze niet weten met wie en waarmee ze in zee gaan? Wordt het tijd voor nieuwe content? Dan is een personal branding fotoshoot wat jij nodig hebt!

Foto’s zijn een onmisbaar onderdeel van jouw marketing. Een goede samenhang van beelden op je website, social media kanalen, en offline materiaal zorgt er voor dat jij en je onderneming een constante uitstraling hebben. Door gebruik te maken van eigen authentieke beelden raakt de lezer vertrouwt met jou, je merk en je onderneming. De drempel om een connectie met jou te maken, is veel lager dan bij het gebruik van stockmateriaal.

WERKWIJZE PERSONAL BRANDING FOTOSHOOT

Nabewerking

Fotoshoot

Voorbereiding

Online keuzegalerij

Ik vind het belangrijk dat jij je tijdens de fotoshoot op je gemak voelt. Daarom streef ik ook naar een ontspannen sfeer waarin we samen te werk gaan.We maken zowel portretten als sfeerbeelden.

Je ontvangt van mij een gids met informatie en tips ter voorbereiding op de shoot. Daarnaast stuur ik ook nog een vragenlijst toe. Door het invullen van deze lijst krijg ik een beter beeld van je onderneming en je wensen. Aanvullend plannen we een telefoongesprek in waarin we deze vragenlijst gaan doornemen en ik jou kan adviseren en je al je vragen kan stellen aan mij.

Na de fotoshoot ga ik aan de slag met het nabewerken van de reportage. Uit alle foto's die gemaakt zijn selecteer ik de mooiste en leukste beelden. Deze foto's worden vervolgens allemaal zorgvuldig nabewerkt.

Tijd om te kiezen!
Nadat ik klaar ben met mijn nabewerking zet ik de foto's in een online galerij. In deze galerij kan je zelf de gewenste foto's selecteren. Wanneer je een definitieve keuze gemaakt hebt maak ik alles in orde en ontvangen je de gekozen foto's op zowel hoge resolutie waarden ( voor print) als in web-formaat ( voor online gebruik).

Ik kan me goed voorstellen dat je nog vragen hebt over de fotoshoot. Wellicht worden deze beantwoord op mijn pagina met veelgestelde vragen.

veel gestelde vragen

BEKIJK MIJN WERK

"Heb met haar nu al een paar shoots mogen doen en steeds was het zo leuk en ontspannen dat ik er zo weer een zou boeken!"

roermond zakelijk portret beeldbank fotograaf

" Suzan is gewoon een top fotografe! Niet alleen in creatief en kwalitatief opzicht (wat heel goed is!) maar ook zeker als persoon. Zij stelt je op je gemak, heeft het juiste zicht op zaken, op de omgeving, je houding en wat wel en niet goed past. Ze let werkelijk overal op en dat op zo'n manier dat het niet hinderlijk is. Eerder relaxt!

Heb met haar nu al een paar shoots mogen doen en steeds was het zo leuk en ontspannen dat ik er zo weer een zou boeken! Ook het resultaat liegt er niet op. Op en en top mooie, authentieke foto's waar ik ontzettend blij mee ben. Heb werkelijk niets aan te merken en zou haar van harte aanbevelen!"

personal branding shoot op locatie

"Ze dacht echt na over hoe mijn foto's zo eigen mogelijk konden zijn"

Ik heb Suzan zien groeien van "hobby" naar beroepsmatig fotograaf. Dat ze echt een professional in haar vak is heb ik aan den lijve ondervonden door mijn zakelijke fotoshoot met haar.

Vooraf ontving ik een duidelijke instructiemail met een duidelijke zakelijke fotoshoot gids, waardoor de kaders en opties duidelijk voor me waren. De uitgebreide vragenlijst die ik vooraf invulde gaf mij en Suzan de gelegenheid om goed na te denken over wat ik wilde uitstralen op mijn foto's. Suzan kreeg hierdoor een goed beeld van mijn bedrijf en mijn wensen. Ze was flexibel door naar een toffe locatie te komen en dacht mee in mogelijkheden.

De shoot was heel relaxed, ze dacht echt na over hoe mijn foto's zo eigen mogelijk konden zijn, liet mij zelf keuzes maken, maar dacht ook mee en was daarbij eerlijk.

Na de shoot kreeg ik al sneller dan verwacht de bewerkte foto's toegestuurd, via een eigen portaal kon ik zelf een keuze maken uit de bewerkte voor selectie.

Ik heb een toffe ervaring gehad en ben blij dat ik voor Suzan heb gekozen. De foto's zijn echt boven verwachting mooi geworden!

personal branding fotoshoot suzan cillekens fotografie

IN HET PAKKET

· Fotoshoot van circa 90 - 120 minuten.

· Ebook met informatie ter voorbereiding.

· Vragenlijst en aanvullend telefoongesprek waarin we alles bespreken.

· 25 digitale foto’s. Zorgvuldig nabewerkt. Geleverd in hoge resolutie en op web-formaat.

· Zelf de 25 foto’s selecteren uit een online galerij.

· Bijbestellen van extra foto’s mogelijk.

· Prijs op basis van max. 1 persoon.

· Indien gewenst uit te breiden met een offerte op maat.

· Reiskosten 0,35 cent per KM, vanaf Leveroy 6091NP.

265 EURO excl. btw

boek nu

BEKIJK FOTOGRAFIE BLOGS VAN PERSONAL BRANDING SHOOT

PERSONAL BRANDING FOTOSHOOT IN EEN PRACHTIGE B&B

spontaan zakelijke fotoshoot

Vroeg in de ochtend vertrok ik naar het prachtige Belgische zuid Limburg. Hier had ik afgesproken met Esmee voor haar personal branding fotoshoot. Na een autorit door het heuvelachtige landschap van zuid Limburg kwam ik aan op de bestemming. Een mooie en veelzijdige B&B.

LEES VERDER

zakelijke fotoshoot binnenstad roermond

ZAKELIJKE FOTOSHOOT MET ROSIAN CUSTERS, MENSEN MARKETEER

Doel van deze fotoshoot was om veel nieuwe portretten te maken. Portretten die Rosian haar beeldbank zouden aanvullen en die (nog) beter aansluiten op de huidige doelgroep die ze wil aanspreken. Doordat Rosian zichzelf laat zien zoals ze is zorgt ze voor een stuk herkenning waardoor klanten haar benaderen.

LEES VERDER