roermond binnenstad zakelijke fotoshoot

Foto’s zijn een onmisbaar onderdeel van jouw marketing. Een goede samenhang van beelden op je website, social media kanalen, en offline materiaal zorgt er voor dat je een constante uitstraling hebt. Door gebruik te maken van eigen authentieke beelden raken mensen vertrouwt met jou, je merk en je onderneming.

personal branding fotoshoot limburg
personal branding fotoshoot suzan cillekens fotografie
personal branding fotoshoot heythuysen
zakelijk portret roermond stad Limburg
personal branding shoot limburg fotograaf

IN HET PAKKET

· Fotoshoot van 2 uur.

· Uitgebreide brochure met informatie ter voorbereiding.

· Vragenlijst en aanvullend telefoongesprek waarin we alles samen voor bespreken.

· 20 digitale foto’s. Zorgvuldig nabewerkt. Geleverd in hoge resolutie en op web-formaat.

· Zelf de 20 foto’s selecteren uit een online galerij.

· Bijbestellen van extra foto’s mogelijk.

· Prijs op basis van 1 persoon

· Indien gewenst uit te breiden met een offerte op maat.

· Reiskosten 0,35 cent per KM.

425,- excl. btw

boek nu

"Heb met haar nu al een paar shoots mogen doen en steeds was het zo leuk en ontspannen dat ik er zo weer een zou boeken!"

roermond zakelijk portret beeldbank fotograaf

" Suzan is gewoon een top fotografe! Niet alleen in creatief en kwalitatief opzicht (wat heel goed is!) maar ook zeker als persoon. Zij stelt je op je gemak, heeft het juiste zicht op zaken, op de omgeving, je houding en wat wel en niet goed past. Ze let werkelijk overal op en dat op zo'n manier dat het niet hinderlijk is. Eerder relaxt!

Heb met haar nu al een paar shoots mogen doen en steeds was het zo leuk en ontspannen dat ik er zo weer een zou boeken! Ook het resultaat liegt er niet op. Op en en top mooie, authentieke foto's waar ik ontzettend blij mee ben. Heb werkelijk niets aan te merken en zou haar van harte aanbevelen!"

personal branding shoot op locatie

"Ze dacht echt na over hoe mijn foto's zo eigen mogelijk konden zijn"

Ik heb Suzan zien groeien van "hobby" naar beroepsmatig fotograaf. Dat ze echt een professional in haar vak is heb ik aan den lijve ondervonden door mijn zakelijke fotoshoot met haar.

Vooraf ontving ik een duidelijke instructiemail met een duidelijke zakelijke fotoshoot gids, waardoor de kaders en opties duidelijk voor me waren. De uitgebreide vragenlijst die ik vooraf invulde gaf mij en Suzan de gelegenheid om goed na te denken over wat ik wilde uitstralen op mijn foto's. Suzan kreeg hierdoor een goed beeld van mijn bedrijf en mijn wensen. Ze was flexibel door naar een toffe locatie te komen en dacht mee in mogelijkheden.

De shoot was heel relaxed, ze dacht echt na over hoe mijn foto's zo eigen mogelijk konden zijn, liet mij zelf keuzes maken, maar dacht ook mee en was daarbij eerlijk.

Na de shoot kreeg ik al sneller dan verwacht de bewerkte foto's toegestuurd, via een eigen portaal kon ik zelf een keuze maken uit de bewerkte voor selectie.

Ik heb een toffe ervaring gehad en ben blij dat ik voor Suzan heb gekozen. De foto's zijn echt boven verwachting mooi geworden!

Voorbereiding

Fotoshoot

Nabewerking

Keuzegalerij

Tijd om te kiezen!
Nadat ik klaar ben met mijn nabewerking zet ik de foto's in een online galerij. Hier kan je zelf de foto's selecteren. Wanneer je een definitieve keuze gemaakt hebt maak ik alles in orde en ontvangen je de gekozen foto's op hoge resolutiewaarde en in

web-formaat.

Je ontvangt van mij een brochure met informatie en tips ter voorbereiding. Daarnaast stuur ik ook nog een vragenlijst toe. Door het invullen van deze lijst krijg ik een beter beeld van jou onderneming en je wensen. Aanvullend plannen we een telefoongesprek in waarin we deze vragenlijst samen doornemen zodat we beide goed voorbereid zijn.

Ik vind het belangrijk dat jij je tijdens de shoot op je gemak voelt. Daarom streef ik ook naar een ontspannen sfeer waarin we samen te werk gaan.We maken zowel portretten als sfeerbeelden zodat je een ruime en afwisselende beeldbank krijgt.

Na de fotoshoot ga ik aan de slag met het nabewerken van de reportage. Uit alle foto's die gemaakt zijn selecteer ik de beste beelden. Deze foto's worden vervolgens allemaal zorgvuldig nabewerkt.

Neem contact op

Meer informatie of een shoot boeken? Vul onderstaand contactformulier in en laat me weten waar ik je mee kan helpen. Liefs Suzan

Error, name is a required field.
Error, please enter a valid email address.
spontaan zakelijke fotoshoot

Personal branding fotoshoot in een prachtige B&B

LEES VERDER

zakelijke fotoshoot binnenstad roermond

Zakelijke fotoshoot met Rosian Custers, mensen markteer

LEES VERDER