KLANT ERVARINGEN / REVIEWS

Het is natuurlijk leuk om terug te lezen hoe klanten mijn werk ervaren hebben. Daarom kan ik het altijd heel erg waarderen als mensen even de tijd nemen om een kort stukje te schrijven over hun ervaring met mij!

Als fotograaf word ik natuurlijk gelukkig van tevreden klanten. Hieronder vind je een greep uit de reviews die ik heb mogen ontvangen de afgelopen periode. Wil je meer reviews lezen kijk dan ook eens op mijn facebook pagina.

fotograaf weert fotoshoot zwangerschap

"Een hele fijne fotoshoot gehad! Suzan stelt je op je gemak en neemt de tijd voor het maken van foto’s. Ze geeft tips bij het poseren en heeft oog voor de omgeving dit zorgt ervoor dat de foto’s nog mooier worden. Na de fotoshoot de foto’s al heel snel mogen ontvangen. Ik ben super blij met het resultaat! Dankjewel Suzan voor het vastleggen van deze mooie periode in mijn leven."

Joanne

zwangerschapsshoot

fotograaf heythuysen roggel leudal

Anke

"Suzan heeft voor ons meerdere shoots verzorgd: een loveshoot, onze bruiloft en een new born shoot. Suzan gaat professioneel te werk, met veel ideeën, luistert naar wensen en denkt mee. Dit alles met een zichtbarepassie en enthousiasme voor haar vak. Wij zijn fan!"

loveshoot, bruiloft en newbornshoot

" Een hele fijne en lieve fotografe, stelt je op je gemak en veel lol tijdens de shoot! De fotoshoot was heel leuk en de foto's die ze maakt zijn prachtig! "

Carmen

loveshoot

" Suzan is gewoon een top fotografe! Niet alleen in creatief en kwalitatief opzicht (wat heel goed is!) maar ook zeker als persoon. Zij stelt je op je gemak, heeft het juiste zicht op zaken, op de omgeving, je houding en wat wel en niet goed past. Ze let werkelijk overal op en dat op zo'n manier dat het niet hinderlijk is. Eerder relaxt!

Heb met haar nu al een paar shoots mogen doen en steeds was het zo leuk en ontspannen dat ik er zo weer een zou boeken!

Ook het resultaat liegt er niet op. Op en en top mooie, authentieke foto's waar ik ontzettend blij mee ben. Heb werkelijk niets aan te merken en zou haar van harte aanbevelen!"

zakelijk portret roermond stad Limburg

Rosian

personal branding shoot

"Suzan wist er een leuke spontane shoot van te maken (gezinsshoots met kindje van 1), ze heeft veel geduld en is zelf erg vrolijk! Super mooie foto's gemaakt, Top!"

Marleen

gezinsshoot

Sanne

" Na de eerste shoot volgde er een tweede en derde shoot. We zijn super blij met het resultaat van alle drie de shoots. Wat we erg waarderen is dat Suzan open staat en luistert naar onze ideeën. Ze is erg geduldig en neemt de tijd voor iedere shoot. Kortom echt een aanrader."

familieshoot, zwangerschapsshoot & newbornshoot

fotoshoot weert

Suzan is oprecht, eerlijk geeft je goed advies en stelt je op je gemak. Ze was lief voor Charlie en voor ons.Super leuke uurtjes doorgebracht voor onze fotoshoot. En het resultaat is echt GEWELDIG. Wat ik zeker niet mag vergeten is dat we de foto’s mega snel ontvangen hebben wat altijd super fijn is als je niet kan wachten om het resultaat te zien. Mega blij met alle foto’s. super bedankt”

Stephanie

gezinsshoot

fotograaf leudal newbornshoot limburg weert

Pauline

"Wij zijn zeer tevreden over onze newbornshoot door Suzan. Super mooie foto's en een gezellige sfeer tijdens de shoot. Ze neemt de tijd, is rustig, professioneel en stelt je op je gemak.

We hebben de foto's heel snel ontvangen, echt fijn, gezien we zo benieuwd waren. Als we nog eens een fotoshoot willen, nemen we zonder twijfel contact op met Suzan!"

newbornshoot

Petri

" Suzan weet mooie spontane plaatjes te schieten zonder dat je het gevoel hebt dat je te zeer moet poseren. Wij zijn heel blij en tevreden met de foto’s van onze bruiloft en gezinsfoto’s met onze kleine man!"

bruiloft en gezinsshoot

loveshoot nederweert eind

Julie

"Suzan is een enthousiaste en aardige fotografe die voor de beste foto's gaat. Daarnaast is zij flexibel en houdt rekening met ieders wensen. Het resultaat is fantastisch geworden. De foto's hangen al twee jaar bij ons aan de muur en blijven speciaal. Ze zijn erg leuk! Dankjewel Suzan, voor de mooie foto's. De volgende keer boeken we weer een shoot bij jou."

loveshoot

fotograaf heythuysen gezinsfotograaf leudal

"Suzan zorgt voor een ontspannen en gezellig sfeer. Ze heeft veel geduld en zorgde dat ons zoontje van 1,5 jaar zich ook op zijn gemak voelde. De foto's kregen we al binnen een paar dagen en ze zijn erg mooi geworden!"

Ilse

gezinsshoot

"Ik heb Suzan zien groeien van "hobby" naar beroepsmatig fotograaf. Dat ze echt een professional in haar vak is heb ik aan den lijve ondervonden door mijn zakelijke fotoshoot met haar.

Vooraf ontving ik een duidelijke instructiemail met een duidelijke zakelijke fotoshoot gids, waardoor de kaders en opties duidelijk voor me waren. De uitgebreide vragenlijst die ik vooraf invulde gaf mij en Suzan de gelegenheid om goed na te denken over wat ik wilde uitstralen op mijn foto's. Suzan kreeg hierdoor een goed beeld van mijn bedrijf en mijn wensen. Ze was flexibel door naar een toffe locatie te komen en dacht mee in mogelijkheden.

De shoot was heel relaxed, ze dacht echt na over hoe mijn foto's zo eigen mogelijk konden zijn, liet mij zelf keuzes maken, maar dacht ook mee en was daarbij eerlijk.

Na de shoot kreeg ik al sneller dan verwacht de bewerkte foto's toegestuurd, via een eigen portaal kon ik zelf een keuze maken uit de bewerkte voor selectie.

Ik heb een toffe ervaring gehad en ben blij dat ik voor Suzan heb gekozen. De foto's zijn echt boven verwachting mooi geworden!

zakelijke fotograaf limburg

Esmee Koppen

personal branding shoot

"Wij hebben een gezinsshoot laten doen door Suzan. We waren met best veel personen en ons leek het bijna onmogelijk om ons alle leuk en spontaan op de foto te krijgen. Na een hele reeks leuke foto’s te moeilijk om de allerleukste te kiezen dus chapeau voor Suzan. Ook hebben we erg gelachen en is het met onze kleine boef van bijna 3 super gegaan waar we ook nog een paar mooie foto’s van hebben gekregen (niet gepland). Suzan bedankt voor de te gekke foto’s en buitenal de leuke avond!"

gezinsfotograaf heythuysen

Kelly Spierings

gezinsshoot

" en paar weken geleden heb ik een branding shoot gedaan bij Suzan. We hebben een erg leuke middag gehad. Naast dat Suzan erg prettig in omgang is denkt ze ook volop mee en geeft tips en goede adviezen voor -en tijdens de shoot. Ze let op (kleine) details, waardoor je net meer krijgt dan waar je op hoopt.

Het allerbelangrijkste vond ik... Ik ben 100% mezelf op de foto's. Suzan ziet oprecht wie je bent, en luistert naar je wat je wilt uitstralen, maar als iets niet werkt dan benoemd ze dit ook eerlijk, en komt gewoon met nieuwe creatieve opties.

De reacties op mijn foto's bevestigen alleen maar mijn eigen gevoel als ik naar de foto's kijk. VAKWERK!! Precies hetgeen ik wil uitstralen voor mijn praktijk. Daarnaast kreeg ik de foto's echt super snel aangeleverd. Ik ga Suzan zeker vaker boeken, zowel zakelijk als privé. Een dikke aanrader. Dankjewel Suzan."

personal branding fotoshoot heythuysen

Esther

personal branding

fotoshoot

fotograaf heythuysen fotoshoot

"Suzan heeft bij ons een newborn shoot gedaan. Bij binnenkomst zorgde ze direct voor een gezellige en ontspannen sfeer. Ze luisterde naar onze ideeën, maar had zelf ook tal van goede ideeën. Suzan is heel kundig en professioneel en neemt alle tijd. Ook toen er tussendoor even gevoed moest worden was dit geen enkel probleem.Wij zijn super blij met de foto’s en bevelen haar zeker aan!"

Sharon

newborn shoot

ervaringen suzan cillekens fotografie

Anne

"Lieve, spontane, vriendelijke en begripvolle fotograaf! Erg goeie communicatie! Ze deed alles rustig uitleggen en liet ons op ons gemak voelen. Hoge kwaliteit foto’s en erg mooi afgewerkt! Zeker aan te bevelen!"

gezinsshoot