Als kind zag ik mijn eigen foto's thuis aan de muur hangen. Deze foto's herinnerde me keer op keer aan de liefde die mijn ouders voor mij voelden. Dit fijne gevoel blijft voor altijd bij me. En dit geweldig gevoel gun ik jullie ook!

Hoi hoi, Suzan hier!

Gespecialiseerd kinder en gezinsfotograaf die jouw helpt bij het overbrengen van de liefde en trots die je voelt voor je kind(eren). Wedden dat de ogen van jullie kinderen oplichten en hun glimlach van oor tot oor gaat, wanneer ze hun eigen foto's tastbaar terugzien?

Dit ben ik

Gezelligheid, humor en vrolijkheid zijn voor mij heel belangrijk. Spontane momenten waarbij mensen langskomen vind ik heerlijk. Tijdens een wandeling door het dorp tref je me vaak ergens kletsend met een van mijn dorpsgenoten.

Mijn gezin

Mijn mannen.. Ik kan me mijn leven niet meer voorstellen zonder mijn vriend Martijn en zoontjes Sem en Stef. Toen ik mama werd realiseerde ik me dat veel van de clichés waar zijn. De mijlpalen vliegen voorbij.

Vier die momenten

Mijn eigen geluksmomenten zijn vaak verbonden met beelden. Het bekijken van foto's laat me die momenten herleven. Dit gevoel gun ik jullie ook. Het is voor mij bijzonder om telkens weer mooie mensen vast te leggen die, net als ik, waarde hechten aan het bewaren van momenten.

Mijn eigen gezin.

Foto: Sandra Bierens photography

Mijn visie

Herinneringen maken en delen is wat mij betreft het mooiste wat er maar is. Ik geloof daarom ook dat foto's voor altijd bewaard mogen worden in de vorm van tastbare producten. Wanddecoratie, foto albums en fine art prints die de tand des tijds overleven en die jullie blijven herinneren aan al die mooie momenten samen!

We leven niet meer in de jaren 90 met de foto's van toen. Dus laat die “brave”, recht toe recht aan beelden van toen los. Kies voor foto's waarin iets gebeurt. Dynamiek, emotie, een beeld waar je meerdere malen naar kan kijken maar waarin je iedere keer weer net iets anders ziet. Dat is wat het echt maakt. Beelden waarin jullie jezelf herkennen en terugzien zoals jullie zijn.

Als jullie het belangrijk vinden om waardevolle momenten op een tijdloze en levenslange manier te bewaren, dan zijn we een perfecte match! Met deze prachtige beelden kunnen jullie een kleine reis maken terug in de tijd en het moment. Jullie geluksmoment!

Yes, leg onze geluksmomenten vast!

kinderfotograaf met tastbare producten

Volg mij op social media of schrijf je in voor mijn nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, mee te kijken met behind the scenes beelden & mijn nieuwste werk te zien.

Instagram

facebook

nieuwsbrief

Neem contact op

Vul het onderstaand formulier in zodat ik contact met jullie kan opnemen. Liefs Suzan