Ik geloof dat je gezin het allerbelangrijkste is wat er is!

Ik herinner me dat ik als kind mijn eigen foto's thuis aan de muur zag hangen. Wauw wat was ik trots. Deze foto's herinnerde me keer op keer aan de liefde die mijn mama en papa voor mij voelden. Dit fijne gevoel blijft voor altijd bij me.En dit gevoel gun ik jullie ook!

Hoi, Ik ben Suzan. Gespecialiseerd kinder en gezinsfotograaf. Met veel enthausiasme en passie help ik ouders met het overbrengen van hun liefde en trots die ze voor hun kind(eren) voelen. Want dit zijn de dingen die ertoe doen, en dit zijn geluksmomenten voor het leven.

Dit ben ik

Gezelligheid, humor en vrolijkheid zijn voor mij heel belangrijk. Spontane momenten waarbij mensen langskomen vind ik heerlijk. Tijdens een wandeling door het dorp tref je me vaak ergens kletsend met een van mijn dorpsgenoten.

Mijn gezin

Mijn mannen.. Ik kan me mijn leven niet meer voorstellen zonder mijn vriend Martijn en zoontjes Sem en Stef. Toen ik mama werd realiseerde ik me dat veel van de clichés waar zijn. De mijlpalen vliegen voorbij.

Vier die momenten!

Veel van mijn eigen herinneringen hangen samen met beelden. Wanneer ik foto’s bekijk herbeleef ik het moment. Het wordt allemaal levendig en ik krijg een intens gelukkig gevoel. Dit gevoel gun ik jou ook!

Dat ik elke keer weer leuke mensen mag vastleggen die het, net als ik, belangrijk vinden om momenten te bewaren is voor mij heel bijzonder.

Mijn eigen gezin.

Foto: Sandra Bierens photography

Mijn visie

Herinneringen maken en delen is wat mij betreft het mooiste wat er maar is. Ik geloof daarom ook dat foto's voor altijd bewaard mogen worden in de vorm van tastbare producten. Albums en/of wanddecoratie die de tand des tijds overleven en die jullie blijven herinneren aan al die mooie momenten samen!

We leven niet meer in de jaren 90 met de foto's van toen. Dus laat die “brave”, recht toe recht aan beelden van toen los. Kies voor foto's waarin iets gebeurt. Dynamiek, emotie, een beeld waar je meerdere malen naar kan kijken maar waarin je iedere keer weer net iets anders ziet. Dat is wat het echt maakt. Beelden waarin jullie jezelf herkennen en terugzien zoals jullie zijn.

Als jullie het belangrijk vinden om waardevolle momenten op een tijdloze en levenslange manier te bewaren, dan zijn we een perfecte match! Met deze prachtige beelden kunnen jullie een kleine reis maken terug in de tijd en het moment. Jullie geluksmoment!

Yes, leg onze geluksmomenten vast!