In een wereld vol digitale connecties en schermtijd, wil ik dat je even stilstaat bij wat écht belangrijk is. Het is prachtig om te zien hoe de ogen van kinderen oplichten en hun glimlach van oor tot oor gaat, wanneer ze hun eigen foto tastbaar terugzien. Ze voelen zich trots en geliefd. Het zijn niet de likes op social media die hen dit gevoel geven, maar de echte, tastbare herinneringen die ze kunnen vasthouden en koesteren.

En voor jullie als ouders zijn deze foto's momenten van trots, liefde en connectie. En elke keer als jullie de foto’s zien, worden jullie geraakt door emoties. Maak herinneringen die een leven lang meegaan.

Je hebt gelijk - wij willen boeken

Wist je dat je op mijn social media kanalen veel foto's en video's kunt bekijken van de producten? Volg mij op social media of schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en mis niets.

Instagram

facebook

nieuwsbrief

"Wat heb jij ons en fantastische ervaring geven"

Je hebt ons precies vastgelegd zoals wij zijn. Jouw visie over het overbrengen van onze liefde en trots als ouders op onze kinderen was heel verhelderend. We hebben dan ook geen seconde getwijfeld en hebben gekozen voor een grote wanddecoratie voor in de woonkamer. Door elke dag onze foto te zien ben ik mij nog bewuster geworden van hoe waardevol ons gezin is en hoe dankbaar ik ben dat we 3 prachtige kinderen hebben mogen krijgen. En de kinderen? Die laten het aan iedereen zien die binnenkomt en zitten er regelmatig een beetje verliefd naar te staren.

"Wat zijn wij blij met onze foto's en producten"

Suzan heeft ons super fijn op ons gemak gesteld en de shoots waren heel relaxt en gezellig. We voelde ons geen moment ongemakkelijk en Suzan nam alle tijd. Suzan heeft ons op een super mooie manier vastgelegd en wij kunnen er nu voor altijd van genieten door de fijne producten die we hebben uitgezocht. Die trouwens ook van perfecte kwaliteit zijn. Of Suzan een aanrader is? Heel zeker!

Neem contact op

Spreekt mijn werk jullie aan en zijn jullie enthousiast, super leuk! Vul het onderstaand formulier in zodat ik contact met jullie kan opnemen.

ronde wanddecoratie met foto_

Prachtige wanddecoratie

-

gezinsshoot in de paarse heide.

Bekijk serie

foto bewaarbox luxe

Tastbare producten van jullie newbornshoot

Bekijk serie