TASTBARE PRODUCTEN VAN JULLIE NEWBORNSHOOT

Een newbornshoot is natuurlijk een super mooi moment om een prachtige mijlpaal in jullie leven vast te leggen. Maar weet je wat er voor zorgt dat deze prachtige mijlpaal nog bijzonderder wordt? Het tastbaar maken van jullie mooiste newbornfoto’s door te kiezen voor unieke en handgemaakte foto producten. Met het tastbaar maken van deze prachtige beelden kunnen jullie een kleine reis maken terug in de tijd en het moment.

Passe- partout bewaarbox

Deze mooie luxe bewaarbox komt inclusief 10 passe-partouts met fine art foto afdrukken. De Katia box is 30/40 centimeter groot en is van binnen afgewerkt met kunstleer. De bovenkant wordt voorzien van glas.

Fine art fotoafdrukken

De box bevat 20 fine art prints in het formaat 10x15cm. De foto’s worden aan de achterzijde heel mooi afgewerkt met een linnen afwerking in een kleur naar keuze.

Wall art – wandcirkel met foto

Hoe gaaf is dat, een foto waarop jullie liefde en connectie zichtbaar en voelbaar is groot aan de muur. Besef je hoeveel impact dit gaat hebben op je kind. Dagelijks zien ze zichzelf groot aan de muur en worden ze herinnerd aan de liefde die jullie als ouders voor hem/haar voelen. Deze prachtige foto is verwerkt op een mooie houtcirkel van maar liefst 60centimeter groot. Een super gave en unieke wall – art voor bij jullie in huis.

Handgemaakt luxe foto album

Levenslang blijven genieten van al die mooie foto’s van jullie fotoshoot. Dan is een fotoalbum een absolute aanrader. Deze prachtige, luxe fotoalbums worden met de hand gemaakt in een atelier in Thessaloniki, Griekenland. Alle pagina’s hebben een lay flat verbinding. Dat wil zeggen dat de pagina’s strak doorlopen zonder een “goot” tussen de pagina’s.

Dit foto album heeft een formaat van 20/20 centimeter en is afgewerkt met een kunstlederen kaft in de kleur comfort brown. Samen hebben we tijdens de bestelsessie het album volledig vormgegeven en samengesteld zodat de foto’s van de newborn fotoshoot super mooi tot hun recht komen. Zo hebben alle foto’s een tastbare plekken gekregen.

Review

Wat zijn wij blij met onze foto’s en producten! Suzan heeft ons super fijn op ons gemak gesteld en de shoots waren heel relaxt en gezellig. We voelde ons geen moment ongemakkelijk en Suzan nam alle tijd. Suzan heeft ons op een sper mooie manier vastgelegd en wij kunnen er nu voor altijd van genieten door de fijne producten die we hebben uitgezocht. Die trouwens ook van perfecte kwaliteit zijn. Of Suzan een aanrader is? Heel zeker!