stoer kinderportret kinderfotograaf

Op zondag 26 mei organiseer ik een themashoot. Deze keer een speciale kindershoot bij Cmine in Genk. Deze industriële locatie is een prachtig en veelzijdig decor voor mooie foto's van jullie kind(eren).

kinderfotograaf limburg en brabant unieke kinderportret

HOE WERKT HET

De shoot

Persoonlijke bestelsessie

Boeken

We plannen samen een afspraak in voor jullie bekijk en bestelsessie bij mij op kantoor in Roggel. Hier krijgen jullie de foto’s voor het eerst te zien krijgen. Jullie hebben de mogelijkheid tot het afnemen van wall-art, foto album en fine art prints en worden door mij voorzien van passend advies.

Als gespecialiseerd kinderfotografe heb ik al ruim 100 kinderen voor mijn lens gehad. Bij het fotograferen van kinderen focus ik me op echte foto's waarop jullie je kind(eren) terug zien zoals ze zijn. Ik geloof in flow en plezier, in opgaan in het moment en spelenderwijs tot de mooiste beelden komen.

Enthousiast over deze unieke themashoot. Reserveer dan snel je plekje. Dit kan eenvoudig via de datumprikker.

Na bevestiging van mij staat jullie shoot ingepland.

IN HET PAKKET

· Fotoshoot van 1 uur.

· Magazine met informatie en tips

· 10 foto's digitaal, afdrukbaar tot a4 formaat.

•Professionele nabewerking van de beelden.

•Bestelsessie, waarin we samen jullie producten samenstellen naar wens.

Locatie: Cmine - Genk

245,-

"Super blij met de te gekke foto’s van onze kids"

Super locatie met een spontane geduldige fotograaf die alle tijd neemt en echt een klik met kids heeft. Een echte aanrader dus voor kids/gezin shoots. Vooral ook echte spontane foto’s van de kids in hun moment.

"Het resultaat is prachtig"

Suzan is ontzettend geduldig en lief! Waar ik het geduld al verloren was (met een peuter) bleef zij relaxed.Het resultaat is prachtig en ik ben ontzettend trots op hoe mijn lieve meisje er op staat.

Ik geloof dat je kinderen het allerbelangrijkste zijn wat er is.

Ik herinner me dat ik als kind mijn eigen foto's thuis aan de muur zag hangen. Deze foto's herinnerde me keer op keer aan de liefde die mijn mama en papa voor mij voelden. Dit fijne gevoel blijft voor altijd bij me. En dit gevoel gun ik jullie ook! Met veel enthausiasme en passie help ik ouders met het overbrengen van de liefde en trots die ze voor hun kind(eren) voelen. Want dit zijn geluksmomenten voor het leven, en dit zijn de dingen die ertoe doen.

OVER SUZAN

VOLG MIJ OP INSTAGRAM

kinderfotograaf op buitenlocatie spontane kinderfoto

Volg mij op social media of schrijf je in voor mijn nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe themashoots en acties.

nieuwsbrief

facebook

instagram

Contact

portretfotograaf kinderen