kinderfotograaf limburg en brabant unieke kinderportret

Unieke locaties, bijzondere concepten. Allemaal ingrediënten voor een prachtige collectie met de allermooiste beelden. Op deze pagina vindt je al informatie over de thema shoots.

Op zondag 26 mei organiseer ik een themashoots. Deze keer een speciale kindershoot bij Cmine in Genk. Deze industriële locatie is een prachtig en veelzijdig decor voor mooie foto's van jullie kind(eren).

Meer informatie

gezinsfotoshoot op de paarse heide

Heb je interesse in een van mijn volgende themashoots. Schrijf je dan in voor mijn wachtlijst. Jij krijgt het exclusieve recht op het ontvangen van de allereerste informatie en krijgt voorrang met het boeken van een tijdsslot.

Ik geloof dat je gezin het allerbelangrijkste is wat er is!

Ik herinner me dat ik als kind mijn eigen foto's thuis aan de muur zag hangen. Deze foto's herinnerde me keer op keer aan de liefde die mijn mama en papa voor mij voelden. Dit fijne gevoel blijft voor altijd bij me. En dit gevoel gun ik jullie ook! Met veel enthausiasme en passie help ik ouders met het overbrengen van de liefde en trots die ze voor hun kind(eren) voelen. Want dit zijn geluksmomenten voor het leven, en dit zijn de dingen die ertoe doen.

over suzan

Leg onze geluksmomenten vast

mama en ik shoot bloemenveld

Volg mij op social media of schrijf je in voor mijn nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van themashoots, bekijk behind the scenes en mijn nieuwste werk te zien.

Nieuwsbrief

instagram

facebook