fotoshoot met kinderen bloemen

Als mama weet je hoe belangrijk het is om momenten vast te leggen en te bewaren. Met jullie drukke gezinsleven lijken de dagen en maanden soms in elkaar over te gaan en besef je je maar wat vaak dat er wederom een fase voorbij gevlogen is. Een korte fotoshoot van je kind(eren) is perfect. Met deze prachtige foto's gun jij je kind(eren) en jezelf een aandenken voor nu, voor straks en voor heel veel jaren later.

Op zaterdag 4 en zondag 5 mei organiseer ik een unieke themashoot voor kinderen. Deze shoot vind plaats op een prachtige locatie ( zie foto hierboven) met paarse bloemen in Heythuysen. Als gespecialiseerd kinderfotograaf help ik ouders bij het overbrengen van de liefde en trots die jullie voelen voor jullie kind(eren). Wedden dat de ogen van jullie kinderen oplichten en hun glimlach van oor tot oor gaat, wanneer ze deze foto’s terugzien?

boek een tijdsslot

Herken jij dit?

Je hebt veel foto's van je kind(eren) maar ze zijn bijna allemaal gemaakt met een telefoon.

Je vindt het lastig om je kinderen mooi op de foto te krijgen.

Je foto's zijn vaak onscherp of net niet mooi getimed.

Je stelt een fotoshoot steeds uit maar beseft je dat je de klok niet meer kunt terug draaien.

Het is zo waardevol om echt mooie foto’s van je kind(eren) te hebben. Beelden die ervoor zorgen dat jullie keer op keer een geluksmoment ervaren wanneer jullie ze zien. En dat resultaat wordt dan ook nog bereikt op een ontspannen en relaxte manier.

reserveer een tijdslot

Hoe werkt het

Na de shoot

De shoot

Ongeveer 3 weken na de shoot ontvangen jullie de galerij met bewerkte foto's. Hier kiezen jullie de mooiste foto's uit. Bij interesse is het mogelijk om een bestelsessie te plannen bij mij op kantoor. Tijdens deze bestelsessie presenteer ik de foto's en krijgen jullie de unieke mogelijkheid om handgemaakte, en unieke fotoproducten te bekijken en af te nemen.

Als gespecialiseerd kinderfotografe heb ik al ruim 100 kinderen voor mijn lens gehad. Bij het fotograferen van kinderen focus ik me op echte foto's waarop jullie je kind(eren) terug zien zoals ze zijn. Ik geloof in flow en plezier, in opgaan in het moment en spelenderwijs tot de mooiste beelden komen.

Enthousiast over deze unieke themashoot. Reserveer dan snel je tijdsslot. Dit kan eenvoudig via de datumprikker die zo dadelijk volgt. Na bevestiging van mij staat jullie shoot ingepland.

In een wereld vol digitale connecties en schermtijd, wil ik dat je even stilstaat bij wat écht belangrijk is. Het is prachtig om te zien hoe de ogen van kinderen oplichten en hun glimlach van oor tot oor gaat, wanneer ze hun eigen foto tastbaar terugzien. Ze voelen zich trots en geliefd. Het zijn niet de likes op social media die hen dit gevoel geven, maar de echte, tastbare herinneringen die ze kunnen vasthouden en koesteren.

En voor jullie als ouders zijn deze foto's momenten van trots, liefde en connectie. En elke keer als jullie de foto’s zien, worden jullie geraakt door emoties.

Over suzan

Professionele foto's van hoge kwaliteit.

Tastbare herinneringen voor nu, voor straks en voor heel veel later.

Foto's die je kind(eren) enorm trots en geliefd zullen laten voelen.

Toegang tot mijn unieke en handgemaakte wall-art, foto albums en fine art prints.

fotoshoot met kinderen bloemen

IN HET PAKKET

99,-

Volg mij op social media of schrijf je in voor mijn nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, mee te kijken met behind the scenes beelden & mijn nieuwste werk te zien.

Instagram

facebook

nieuwsbrief

NEEM CONTACT OP

kinder fotograaf limburg brabant

Vul het onderstaand formulier in wanneer jullie nog vragen hebben. Liefs Suzan