FOTOSHOOT IN ROERMOND MET ROSIAN CUSTERS, MENSEN MARKETEER

ROSIAN CUSTERS, DE EERSTE MENSEN MARKETEER VAN NEDERLAND

Regelmatig werk ik samen met Rosian Custers, mensen markteer en mag ik haar vastleggen om haar beeldbank aan te vullen met nieuwe content. Doel van deze personal branding fotoshoot in Roermond was om veel nieuwe portretten te maken. Portretten die haar beeldbank zouden aanvullen en die (nog) beter aansluiten op de huidige doelgroep die ze wil aanspreken. Doordat Rosian zichzelf laat zien zoals ze is zorgt ze voor een stuk herkenning waardoor klanten haar benaderen. Door zichzelf niet mooier neer te zetten dan dat ze is, maar ook niet minder mooi ontstaat er verbinding. Marketing zonder opsmuk. Een van de belangrijkste visies van Rosian: “Mensen doen zaken met mensen. Laat jezelf zien zoals je bent en de juiste klanten komen naar je toe!” 

roermond zakelijk portret beeldbank fotograaf Rosian Custers mensen markteer

DE VOORBEREIDING, HET MENS ACHTER HET MERK LATEN ZIEN

Alvorens de shoot hebben we contact met elkaar gehad waarbij we alvast stil hebben gestaan bij hetgeen Rosian graag wil uitstralen. Rosian heeft helder welke doelgroep ze wil aanspreken. Ze kan de missie van haar onderneming goed omschrijven en weet wat haar kern en merkwaarden zijn. Rosian heeft tevens een moodbord samengesteld. Hieruit voortvloeiend kwamen de kledingkeuzes en de keuze van de locatie. Doordat alles goed inzichtelijk werd gemaakt was het voor mij duidelijk wat voor soort beelden we moesten creëren om deze optimaal aan te laten sluiten bij de persoonlijkheid van Rosian en haar bedrijf. Samengevat in één zin; Het mens achter het merk laten zien.

SHOOT LOCATIE, DE PRACHTIGE BINNENSTAD VAN ROERMOND

De fotoshoot vond plaats in de fraaie oude monumentale binnenstad van Roermond. Een locatie die veelzijdig is waardoor we talrijke verschillende portreten konden schieten. Nog belangrijker, deze locatie sluit perfect aan bij Rosian!  Rosian kent de stad op haar duimpje en komt hier maar wat graag, heel persoonlijk dus. 

zakelijke fotoshoot binnenstad roermond

LEUK DETAIL

We hebben er op meerdere portretten bewust voor gekozen om Rosian haar brand kleur (geel) terug te laten komen. Deze foto’s kunnen perfect ingezet worden in haar huisstijl en zullen door het terugkomen van de brandkleur het geheel extra versterken. 

Rosian custers mensen marketeer zakelijk portret roermond fotograaf

REVIEW

Deze lieve woorden ontving ik van Rosian na het leveren van de beelden,
“Suzan is gewoon een top fotografe! Niet alleen in creatief en kwalitatief opzicht (wat heeeeel goed is!) maar ook zeker als persoon. Zij stelt je op je gemak, heeft het juiste zicht op zaken, op de omgeving, je houding en wat wel en niet goed past. Ze let werkelijk overal op en dat op zo’n manier dat het niet hinderlijk is. Eerder relaxt! Heb met haar nu al een paar shoots mogen doen en steeds was het zo leuk en ontspannen dat ik er zo weer een zou boeken! Ook het resultaat liegt er niet op. Op en en top mooie, authentieke foto’s waar ik ontzettend blij mee ben. Heb werkelijk niets aan te merken en zou haar van harte aanbevelen!” Rosian Custers, mensen marketeer.

Ben je na het lezen van deze blog nieuwsgierig geworden naar Rosian kijk dan zeker op haar website: www.rosiancusters.nl
Wil je graag meer foto’s zien van zakelijke fotoshoots, klik dan hier om naar mijn portfolio te gaan.

Kijk mee en geniet van de beelden,
Liefs Suzan

fotograaf zakelijke beelbank binnenstad roermond
beeldbank zakelijk binnenstad roermond
roermond beeldbank zakelijke fotoshoot fotografie
roermond fotograaf zakelijke beeldbank
roermond zakelijke fotoshoot_
roermond binnenstad zakelijke fotoshoot
zakelijk portret binnenstad roermond
roermond zakelijk beeldbank fotograaf
zakelijk portret roermond_
SHARE THIS STORY